Pinsedessert |
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time. Rør fyldet af smør og sukker tilsæt revet marcipan og et ½ sammenpisket æg. Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter. Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade...
Se mere her
Smelt smør i en gryde, tag gryden fra varmen og rør sukker , hvedemel og havregryn i. Fordel blandingen over rabarberne. Bag i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Server med creme fraiche, flødeskum eller vaniljesovs...
Se mere her
Pisk æggeblommerne med sukker og vanilie indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum. Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover. Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og “tegn” til sidst med den røde rabarber sauce...
Se mere her
|
Se flere af Pinsens opskrifter her |



