| |
|
|
Julens populære bagværk (diabetes)
Småkager
|
| |
Vaniljekranse diabetes
Sigt mel, hjortetakssalt og salt ned i en stor røreskål. Hak margarinen i med en skarp kniv. Derefter smuldres det mellem fingrene til en grynet masse. Vanillestængerne flækkes på langs og kornene skrabes ud. De blandes med sukkeret og perfect fit, som derefter kommes i skålen med mel og margarine...
Se mere her
|
|
| |
Jødekager diabetes
Margarinen røres blød. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud. Hvedemel, vanillekorn, Perfect Fit, sukker og bagepulver blandes og røres i margarinen. Dejen samles med ægget og citronsaft. Dejen æltes godt sammen...
Se mere her
|
|
| |
Klejner diabetes
Det hele røres sammen og rulles ud med kagerullen, og skæres ud til klejner. Koges i olie f.eks. rapsolie...
Se mere her
|
|
| |
Pebernødder diabetes
Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen, til det ligner reven ost. Perfect Fit blandes i. Æg og sukker piskes sammen til æggesnaps. Melblandingen samles med æggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i ca. 15 minutter...
Se mere her
|
|
| |
Finskbrød diabetes
Margarinen røres blød. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud. Hvedemel, vanillekorn, atwel, sukker og bagepulver blandes og røres i margarinen. Dejen samles med ægget. Dejen æltes godt sammen...
Se mere her
|
|
| |
Brunkager Diabetes
Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm. Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag...
Se mere her
|
Se flere af julens opskrifter her
|
|