Spørgsmål efter opskrift

2008-12-31
Spørgsmål fra   :  victoria adrian
Spørgsmål   :  hvidvinsglögg
I opskriften indgår bl.a   :  jeg ved det ikke kun at der ikke er rødvin i den
Bemærkninger   :  
vil så gerne hav gløgg men kan ikke tåle rødvin hjælp mig ved godt det ikke er rigtig jul mere i år håber i sende opskriften på forhåndtak victoria

Svar til victoria adrian   :  
Hej Victoria

Vi har en opskrift på hvid gløg som vi faktisk har afprøvet her i julen så der er billeder til opskriften, og vi syntes rigtig godt om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-30
Spørgsmål fra   :  Nicolaj Klinke
Spørgsmål   :  Varm Carpaccio
I opskriften indgår bl.a   :  Tynde skiver oksefilet, ost
Bemærkninger   :  
Fik retten på en italienst restaurant i Schweiz. Retten var varm, helt dækket af ost og måske gratineret.

Svar til Nicolaj Klinke   :  
Hej Nicolaj

Carpaccio serveres normalt kold, det er tynde skiver kød eller fisk. Som kød serveres den med lidt høvlet ost, hvis det er fisk serveres den med trøffelmarinade.

Jeg har fundet en opskrift frem hvor den serveres varm med revet ost over, håber det er den rette opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-30
Spørgsmål fra   :  Joke v.d.Ploeg
Spørgsmål   :  gravet laks
I opskriften indgår bl.a   :  maionnaise og dill
Bemærkninger   :  


Svar til Joke v.d.Ploeg   :  
Hej Joke

man bruger normalt ikke mayonnaise til gravet laks, men en dilddressing som populært kaldes for rævesauce.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-30
Spørgsmål fra   :  Mariann Vinding
Spørgsmål   :  Krondyr tykkam
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har en tykkam fra krondyr og søger en opskrift
Bemærkninger   :  


Svar til Mariann Vinding   :  
Hej Marianne

På oksen er tykkammen det forreste af ryggen, der er lidt filet i den, men det meste af kødet er lidt ureelt, så jeg mener ikke at den kan bruges som steg.

Jeg ville skære den til småkød og bruge den som sådan. Den kan også udbenes og grydesteges som et helt stykke kød, evt. med en flaske rødvin med, måske marineret i rødvinen natten over.

Se kronhjorteopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-30
Spørgsmål fra   :  Friberg
Spørgsmål   :  pebberrodsdressing
I opskriften indgår bl.a   :  skal være en let flydende dressing med let pebberrodssmag - serveres til varmrøget laks
Bemærkninger   :  


Svar til Friberg   :  
Hej Friberg

Vi har en opskrift på flødepeberrod som jeg mener du kan bruge, tykkelsen kan justeres ved at piske fløde mere eller mindre stiv, eller hvis den er blevet for tyk blande fløde i.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-29
Spørgsmål fra   :  lene trudslev
Spørgsmål   :  mørke minni skole rugbrød
I opskriften indgår bl.a   :  rugmel fuldkornmel og kerner
Bemærkninger   :  
husker bedst har selv bagt dem engang i slutningen af 1980 måske 1988 og de var helt mørke som mørkt rugbrød mener ikke der var hvedemel i

Svar til lene trudslev   :  
Hej Lene

Vi har 4 opskrifter på mini rugbrød, men om der er en af opskrifterne som er helt magen til ved jeg jo ikke, men prøv og se om det er noget du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-29
Spørgsmål fra   :  Inge Vallø
Spørgsmål   :  Spændende Hors d'oeuvre
I opskriften indgår bl.a   :  Spændende ingredienser fantasifuldt
Bemærkninger   :  
Skal bruges Nytårsaften

Svar til Inge Vallø   :  
Hej Inge

Hors d'Oeuvre er fransk for den første ret, den kan være kold eller varm.

Det er meget svært at komme med et forslag uden at vide hvad næste ret er.

Prøv at kig på vore forskellige forretter.

Se forretterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-29
Spørgsmål fra   :  Bent Svensson
Spørgsmål   :  Vridkål
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Bent Svensson   :  
Hej Bent

Det må næsten være vreden kål som du tænker på?

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-29
Spørgsmål fra   :  Riborg Dæhnert
Spørgsmål   :  Udbening af rå lammebov
I opskriften indgår bl.a   :  rå lammebov
Bemærkninger   :  
Hvordan udbener man en ukogt lammebov?

Svar til Riborg Dæhnert   :  
Hej Riborg

Det er svært at forklare her over mail, men jeg prøver.

Du lægger boven så at skærfladen vender opad, så mærker du efter og finder benet, der er en slags forhøjning som du skære ned langs og så linder du kødet udefter og skærer rundt om. Du skal passe på ikke at skære hul.

Bagefter kan den fyldes med persille eller fars, eller hvad man synes.
Derefter rulles og snørres som en rullesteg.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-29
Spørgsmål fra   :  Karen Agocs
Spørgsmål   :  Mexikansk bøf
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har fået opskriften på mail, men har fået den forlagt kan du hjælpe mig Hilsen Karen

Svar til Karen Agocs   :  
Hej Karen

Det må næsten være Mexicanske hakkebøffer du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-28
Spørgsmål fra   :  Bente Mortensen
Spørgsmål   :  ærtechampagnesuppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Prins Henriks kogebog

Svar til Bente Mortensen   :  
Hej Bente

Opskriften her er ikke fra prinsens kogebog men det er en traditionel suppe som også heder Creme Ninon.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-28
Spørgsmål fra   :  Britta Mortensen
Spørgsmål   :  Forret uden fisk og tarteletter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Måske melon, skinke med en dressing. Eller noget med kylling.

Svar til Britta Mortensen   :  
Hej Britta

Vi har delt opskrifterne med forretter op i forskellige kategorier, bla. fisk og skaldyr og tarteletter, og så har vi et diverse punkt som så skulle være uden disse to, det er dog ikke 100% så der kan stadig være fisk med, men jeg tror det er her du får de fleste opskrifter til inspiration.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-27
Spørgsmål fra   :  Rune Cederborg
Spørgsmål   :  lamme tartar
I opskriften indgår bl.a   :  lamme tartar
Bemærkninger   :  


Svar til Rune Cederborg   :  
Hej Rune

Skal det være helt rigtigt skal kødet skrabers af inderlåret, dvs. køllen.

Tartar serveres på et stykke rugbrød og med en rå æggeblomme, kapers, hakket løg, hakket rødbeder, pickles og høvlet peberrod.

Jeg må erkende at jeg aldrig har hørt om lammetartar så dette er tilbehøret til en oksetartar.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-27
Spørgsmål fra   :  lis sørensen
Spørgsmål   :  pengasius medaljoner
I opskriften indgår bl.a   :   pengasius laks kammuslinger
Bemærkninger   :  
oplyses i super best avisen fra 27-12-08

Svar til lis sørensen   :  
Hej Lis

Jeg har været inde på super bestes hjemmeside, jeg kan finde deres tilbudsavis, og jeg kan se at de skriver at man kan finde opskrifter på www.superbest.dk, men opskriften kan jeg desværre ikke finde.

Beklager meget
Per




2008-12-27
Spørgsmål fra   :  ruthtinggaard
Spørgsmål   :  røgetdyrekølle
I opskriften indgår bl.a   :  røgetdyrekølle tilbehør
Bemærkninger   :  


Svar til ruthtinggaard   :  
Hej Ruth

Røget dyrekølle serveres gerne kold skåret i tynde skiver, tilbehøret kunne så være en sprød blandet salat, cumberlandsauce og Cornichons.

Se opskrift på cumberlandsauce her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-26
Spørgsmål fra   :  irene ulfski
Spørgsmål   :  muma
I opskriften indgår bl.a   :  en slags "dumplings" m/kødfyld
Bemærkninger   :  


Svar til irene ulfski   :  
Hej Irene

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på muma.

Beklager meget
Per




2008-12-26
Spørgsmål fra   :  lise
Spørgsmål   :  hvidkålssuppe, udrensnings kuren
I opskriften indgår bl.a   :  hvidkålssuppe udrensnings kuren, hvor finder keg den, er blevet anbefalet den kur.
Bemærkninger   :  


Svar til lise   :  
Hej Lise

Kært barn har mange navne, opskriften går under den amerikanske drøm, hvidkålskuren, fedtforbrændingssuppe osv.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-25
Spørgsmål fra   :  Hans Christiansen
Spørgsmål   :  Helstegt oksemørbra i ovn
I opskriften indgår bl.a   :  I overnævnte opskrift skal der bruges herbes de Provence, Hvad er dette for et kryderi,
Bemærkninger   :  


Svar til Hans Christiansen   :  
Hej Hans

Herbes de Provence er et blandingskrydderi af forskellige krydderurter, du kan købe det i de fleste supermarkeder fra Santa Maria.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-23
Spørgsmål fra   :  Marianne Burrack
Spørgsmål   :  Bagte klejner
I opskriften indgår bl.a   :  Gær eller bagepulver
Bemærkninger   :  
Har engang købt en stor(måske Norsk)klejne, der var bagt i ovn. Men har aldrig kunnet finde en opskrift??

Svar til Marianne Burrack   :  
Hej Marianne

Jeg har aldrig hørt om en klejne bagt i ovnen. De norske klejner er gerne pyntet med glasur, og en af vore opskrifter er der beskrevet at de kan fryses og derpå opvarmes i ovnen og så pyntes med glasur, måske det er noget lignende du har oplevet?

Med venlig hilsen
Per




2008-12-22
Spørgsmål fra   :  Børge Fynbo
Spørgsmål   :  Klejner
I opskriften indgår bl.a   :  Det er ikke opskriften jeg er ude efter men opbevaringen. Jeg tror min mor lagde dem i en lerkrukke, men om der blev lagt låg på, eller evt. et viskestykke over - i stuetemperatur eller kølgt? Med venlig hilsen Børge Fynbo
Bemærkninger   :  


Svar til Børge Fynbo   :  
Hej Børge

Vi plejer at putte de afkølede klejner i kagedåse med låget på, og så opbevare dem ved stuetemperatur, eller måske de køligste rum i huset.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-22
Spørgsmål fra   :  Nina M
Spørgsmål   :  Flæskesteg
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Findes der en opskrift på flæskesteg stegt i to omgange, som man kan gøre med andesteg, hvor sværen forbliver sprød? VH Nina

Svar til Nina M   :  
Hej Nina

Det er meget svært at få sværen til at forblive sprød, og jeg er også bange for at flæskestegen vil blive tør af genopvarmning.

Det bedste er at stege den på selve dagen.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-22
Spørgsmål fra   :  ellen thomsen
Spørgsmål   :  julesild med mandler
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har fået den til julefrokost. Det var Super Best slagter i Haderslev der lavet den. Det var med rødesild,kanon god. Håber i kan hjælpe mig Jule hilsen Ellen Thomsen
Bemærkninger   :  


Svar til ellen thomsen   :  
Hej Ellen

Jeg tror det er Super bedstes egen opskrift, så den kan jeg desværre ikke hjælpe med, måske du kan høre dem om opskriften.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-22
Spørgsmål fra   :  Irma Smollerup
Spørgsmål   :  sirupslagkage uden sukker
I opskriften indgår bl.a   :  hvad erstatter jeg siruppen med?
Bemærkninger   :  


Svar til Irma Smollerup   :  
Hej Irma

Jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre at få sirupssmagen frem med sukkererstatninger.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-22
Spørgsmål fra   :  Erik Hansen
Spørgsmål   :  Gas grillet and
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Erik Hansen   :  
Hej Erik

Jeg mener ikke der er den store forskel på om du griller på kuglegrill med kul eller om du steger i almindelig ovn, jeg mener så heller ikke der er den store forskel hvis det er til gasgrill, dog vil jeg sige at det skal være med låg.

Se opskrift på grillet and her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-21
Spørgsmål fra   :  michael filtenborg
Spørgsmål   :  når man skal have ænder og flæskesteg i ovnen på samme tid hvad skal man så regne med af tider
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
når man skal have 2ænder på 3,8kg og en flæskesteg på 2kg i ovnen på samme tid hvad skal man så regne med af tider med venlig hilsen michae filtenborg

Svar til michael filtenborg   :  
Hej Michael

Normalt så regner man ikke med ekstra tid selvom at der skal steges flere ting af gangen, men det forudsætter at der er lidt afstand mellem stykkerne.

Med mindre du har en meget stor ovn så lyder det som om den bliver proppet, faktisk har jeg svært ved at se at du kan have plads til det hele.

Det er meget svært at sige hvor meget længere de skal have.

Flæskestegen kan du måle med stegetermometer, og den skal vise omkring 75 grader C evt. mere hvis du ønsker den godt gennemstegt.

Ænderne vendes med stegegaffel, når kødsaften der kommer ud af enden er klar er den færdig.

Kan du ikke have det hele i ovnen på en gang kan du jo vælge at stege ænderne dagen før, eller du kunne stage noget af det på kuglegrillen.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-21
Spørgsmål fra   :  kurt lembke
Spørgsmål   :  john prices juleand
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til kurt lembke   :  
Hej Kurt

Det har ikke været muligt at finde frem til opskriften på Prices juleand.

Beklager meget
Per




2008-12-20
Spørgsmål fra   :  Brian Schmidt
Spørgsmål   :  Ostepot
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg leder efter en gammel opskrift hvor man bruger oste rester til at lave en sakaldt Ostepot jeg kan huske min Farmor havde en staaende i koleren og den lugtede grimt men hvordan laver man en sa kaldt Ostepot
Bemærkninger   :  


Svar til Brian Schmidt   :  
Hej Brian

Jeg tror det er pot kase du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-20
Spørgsmål fra   :  Hanne Lerche
Spørgsmål   :  Optøning af and
I opskriften indgår bl.a   :  Hvor langt tid regner man med at en and er om at tø op?
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Lerche   :  
Hej Hanne

Du skal regne 2-3 dage til optøning i køleskab, husk at sætte et fad under.

Du kan også lade den stå på køkkenbordet en halv dags tid, bare du sørger for at der er frost på overfladen, vend den evt. et par gange.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-19
Spørgsmål fra   :  Vibeke Schütz Andersen
Spørgsmål   :  Kristine flæsk
I opskriften indgår bl.a   :  Ribensteg-saltet-ridset .Med laurbærblade i sværen...
Bemærkninger   :  


Svar til Vibeke Schütz Andersen   :  
Hej Vibeke

Vi har en opskrift på katrine flæsk som jeg mener er opskriften du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-19
Spørgsmål fra   :  Mette
Spørgsmål   :  komtessevafler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Er småkage agtig. der er lagt sammen med creme , der er nødder i og det ligner kyskagedej den er lavet af. man kan købe dem ved bager og i varehuse. smager fortræffelig

Svar til Mette   :  
Hej Mette

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-19
Spørgsmål fra   :  Morten Sterling
Spørgsmål   :  Sildemarinade
I opskriften indgår bl.a   :  Sild,løg,hele peberkorn,eddike......og hvad så??
Bemærkninger   :  


Svar til Morten Sterling   :  
Hej Morten

Sildelage:
4 dl. eddike
1 dl. vand
150 g. sukker
4 laurbærblade
12 knuste peberkorn
1 løg

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over sildene. Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-19
Spørgsmål fra   :  Kirsten Lynggaard
Spørgsmål   :  fisk - rå purløg mælkesovs - mener persille og revet ost også
I opskriften indgår bl.a   :  fisk - rå purløg mælkesovs - mener persille og revet ost også
Bemærkninger   :  
dette er kun nogen af ingredienserne. Opskriften har jeg fundet tidligere på jeres hjemmeside - har mistet den - og vil så gerne ha' den igen :-)

Svar til Kirsten Lynggaard   :  
Hej Kirsten

Det er ikke meget at gå efter, så jeg har ikke noget godt bud på opskriften.

Men hvis du prøver at bruge søgefunktionen tøm køleskabet til at søge på ingredienserne kan de være du selv kan finde opskriften.

Du skriver blot ingredienserne med mellemrum, du behøver ikke at skrive hele navnet på ingrediensen , feks kunne det være nok at skrive løg.

Se tøm køleskabet her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-18
Spørgsmål fra   :  Flemming Frderiksen
Spørgsmål   :  Jeg har fået et glas troeffel sauce (tartufi alfonso fortunati)
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har fået et glas troeffel sauce (tartufi alfonso fortunati) hvad kan jeg bruge det til og hvordan laver jeg det PFT tak

Svar til Flemming Frderiksen   :  
Hej Flemming

Vi kender ikke trøffelsaucen, men det lyder som en færdig sauce så mon ikke den bare skal varmes op.

Du kunne f.eks. serveres den til en oksemørbrad, og med kartofler efter eget valg som tilbehør f.eks. en pomes rösti, samt en garniture, evt. bønner, svampe og grillet tomat.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-18
Spørgsmål fra   :  Rebecca Green
Spørgsmål   :  gilleleje salat
I opskriften indgår bl.a   :  torskerogn, rejer, asparges
Bemærkninger   :  


Svar til Rebecca Green   :  
Hej Rebecca

Jeg går ud fra at det er salaten fra Fakta du har i tankerne.

Det er desværre ikke en opskrift vi har kunnet finde frem til, men du kan jo forsøge dig frem med en dressing af creme fraiche og mayonnaise smagt til med salt og peber, og så blande kogt torskerogn, rejer og asparges i.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  nille dahl
Spørgsmål   :  goderåd
I opskriften indgår bl.a   :  kan i hjælpe mig med en opskrift på goderåd diabetisk der ikke bliver bløde
Bemærkninger   :  
på forhånd tak

Svar til nille dahl   :  
Hej Nille

Vi har desværre ingen opskrift på gode råd til diabetikere.

Men jeg har nu taget en af vore opskrifter og skrevet om til diabetiker, men om de så bliver sprøde kan jeg desværre ikke love.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  Maria Holst
Spørgsmål   :  Amerikansk daddelkage
I opskriften indgår bl.a   :  hele dadler og hele mandler, krydderier
Bemærkninger   :  
Det er en gammel FDB opskrift (Safir mel)

Svar til Maria Holst   :  
Hej Maria

Vi har fået tilsendt denne opskrift som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  oda nygaard
Spørgsmål   :  churror eller churrors
I opskriften indgår bl.a   :  Noget i samme stil, som klejnedej
Bemærkninger   :  
Det er en spansk delikatesse, som meget ligner vore klejner. Jeg så for ca. 1 md. siden opskriften i bladet "Hendes Verden", men skrev den ikke op, da jeg troede jeg kunne finde den på nettet. Den har et dansk navn, som jeg ikke husker desværre. VBenlig hilsen Oda Nygaard

Svar til oda nygaard   :  
Hej Oda

Det må næsten være churros du tænker på, og jeg har lavet en søgning som jeg vil sende linket til her.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  Bodil
Spørgsmål   :  Kalkun i estragonsovs
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har for nogle år siden haft en opskrift med kalkunstrimler i en fløde-estragonsovs. Laves i gryde og kan varmes i ovn. Tilbehør er aspargeskartofter og pynt med brøndkarse.
Bemærkninger   :  
Jeg har forsøgt at søge på nettet - uden resultat. Jeg ville så gerne lave denne ret nytårsaften - suk suk BARE DER ER EN SOM KAN HJÆLPE MIG!?!?!? Kunne godt være en Lotte Haveman opskrift, men heller ikke den søgning på google hjalp!?? Glæder mig til nyt - mvh Bodil

Svar til Bodil   :  
Hej Bodil

Den eksakte opskrift kan vi ikke hjælpe med, men jeg har fundet en opskrift frem på estragonflødesauce som jeg håber du vil syntes om. Kødet skal ikke have så længe så det kan du riste på panden og så putte dem i den færdige sauce.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  Liss Vang Nybye
Spørgsmål   :  beanaisesauce
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
søger en god let og lækker opskrift på hjemmelavet beanaisesauce ... på forhånd tak Liss

Svar til Liss Vang Nybye   :  
Hej Liss

Der er faktisk kun en rigtig måde at lave bearnaise på, og den er ikke helt let for den uøvede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-17
Spørgsmål fra   :  Vilma Bahr
Spørgsmål   :  Moerbradboef m/floedesovs
I opskriften indgår bl.a   :  svineboerbrad [skiver]-Svampe - loeg etc etc....??
Bemærkninger   :  


Svar til Vilma Bahr   :  
Hej Vilma

Mørbrad à la creme:
Det hvide af 4 porrer skæres ud i ikke for tynde ringe, som svitses på en pande og lægges i et velsmurt fad. 1 stor svinemørbrad skæres ud i skiver (8-10), der bankes les, vendes i mel og brunes på en pande i rigeligt smør. Når skiverne er smukt brunede, lægges de over porreringene. Kog panden af med vand (til hjælp til sovsen - gøres også efter porrerne) 250 g champignons renses og halveres, de svitses gyldne i gryde med smør, så kommer 2½ dl. fløde + afkog fra pande, salt og peber. Jævn sovsen (evt. med en smørbolle)- smag til med en anelse citronsaft (fremhæver smagen er svampene!!) Når sovsen er klar, hældes den over kødet i fadet. Fad i ovn ved jævn varme i ca. 20 min.

Tilbehør:
Franske kartofler og lune flutes - evt. asparges kartofler.

Denne ret har jeg fra min mor fra starten af 1960 - udklip fra en avis.

Hvis man ikke kan få porrer, så kan forårsløg også anvendes!!

God fornøjelse!!
Mvh
Bodil




2008-12-16
Spørgsmål fra   :  jørgen wennike
Spørgsmål   :  norske kjøttkager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til jørgen wennike   :  
Hej Jørgen

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrfit på norske kødkager.

Beklager meget
Per




2008-12-16
Spørgsmål fra   :  hui chen
Spørgsmål   :  skinkerruller med asparges
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til hui chen   :  
Hej Hui

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på skinkeruller.

Beklager meget
Per




2008-12-16
Spørgsmål fra   :  susanne rye jensen
Spørgsmål   :  kokuskranse
I opskriften indgår bl.a   :  mel sukker margarine kokusmel æg
Bemærkninger   :  
det er en gammel opskrift fra amo og det haster meget .På forhånd tak

Svar til susanne rye jensen   :  
Hej Susanne

250 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. vaniljesukker
175 g smør
175 g kokosmel
1 æg
175 g sukker

Bages ved 200 grader i ca.9 min.

jeanette




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  karin dam
Spørgsmål   :  glutenfrie julekager (pebbernødder, og brune kager)
I opskriften indgår bl.a   :  gerne også andre kager uden gluten
Bemærkninger   :  


Svar til karin dam   :  
Hej Karin

Under menupunktet opskrifter finder du et punkt med fødevareallergi og her er der et punkt med glutenallergi hvor du kan finde opskrifter uden gluten, men opskrifterne er ikke opdelt efter højtider, så jeg har lavet en side med de vigtigste julesmåkager, eller i hvert fald dem som vi havde glutenfrie.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  tom tornbjerg
Spørgsmål   :  pasta ???????
I opskriften indgår bl.a   :  man laver en tynd opbagt hvidsovs der i kommer man ristet bacon i og ærter der i og severes oven på pastaen
Bemærkninger   :  


Svar til tom tornbjerg   :  
Hej Tom

Der er en som mener det er pasta carbonara, men den indeholder både æg og ost.

Måske det blot er som du skriver en hvid opbagt sovs, som du så kommer ristet bacon og ærter i.

Til den opbagte sovs smelter du lidt smør 25 g., når smørret er skummet af så drysser du mel 1-2 spsk. over, og så tilsætter du mælk lidt efter lidt under konstant omrøring til sovsen har en passende konsistens, sovsen skal nu have lov til at koge op, og der skal måske tilsættes lidt ekstra mælk.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  Ninette Graversen
Spørgsmål   :  mad pande kager
I opskriften indgår bl.a   :  skinke og rejer evt. sauce
Bemærkninger   :  


Svar til Ninette Graversen   :  
Hej Ninette

Vi har rigtig mange opskrifter på madpandekager, og i stedet for bare at sende en enkelt opskrift som du måske ikke synes om så sender jeg her et link til alle opskrifterne, så har du mulighed for at vælge den opskrift du synes bedst om.

Der er noget nede på listen et par opskrifter på pandekager med skinkefyld og med rejefyld som du måske kunne bruge?

Se madpandekageopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  Ove
Spørgsmål   :  Sennep
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg laver selv sennep, men har et lille problem. Hvilken sennep er stærkest: Den gule sennepspulver eller den brune sennepspulver/frø. mvh. Ove
Bemærkninger   :  


Svar til Ove   :  
Hej Ove

De smager alle stærkt, men de gule, lyse frø har en sødere smag, mens de brune og sorte er mere bitre i smagen.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  Eva Nielsen
Spørgsmål   :  JEG TROR DE KEDDER MANDELKRANSE
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
dE ER MAN MARENGSAGTIGE, MEN DEJEN BLIVER KØRT GENNEM KØDMASKINE. DE ER LIDT VANSKELIGE. Det er med mandler måske mandelessens.

Svar til Eva Nielsen   :  
Hej Eva

Det lyder som noget lignende vanillekranse, blot med mandelessens.

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-15
Spørgsmål fra   :  Jakob Hub
Spørgsmål   :  Jeg har 2 beberi andebryster(m. ben)er det nok til 5 personer?
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har 2 beberi andebryster(m. ben)er det nok til 5 personer? hvordan steger jeg dem best? evt. langtidsstegning. Med venlig julehilsen Jakob

Svar til Jakob Hub   :  
Hej Jakob

Jeg forstår det sådan at du har 2 stykker berberibryster hver med 2 fileter.

Man beregner gerne 3/4 brystfilet pr pers. altså 3 bryster til 4. Så det skulle lige passe.

Personligt syntes jeg dog det er i underkanten, og vil gerne have godt 300 gram kød pr pers.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-14
Spørgsmål fra   :  lea schönbeck
Spørgsmål   :  roastbeef med sauce
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
hejsa... jeg skal lave roastbeef til 12 pers nytårsaften...! Jeg regner med at lave den i ovnen...!!! Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilken sauce, der villr pase godt til, hvis man skal undgå den klassiske bearnaise! Har I evt. nogle foreslag?? Mvh. fra lea

Svar til lea schönbeck   :  
Hej Lea

En rødvinsauce ville passe godt til.

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-14
Spørgsmål fra   :  Iben Sørensen
Spørgsmål   :  stegt sild i edikke
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Iben Sørensen   :  
Hej Iben

Jeg har lavet en søgning på stegt sild i eddike som jeg vil sende til dig her.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-14
Spørgsmål fra   :  Jørgen Matthiesen
Spørgsmål   :  Klejner Gærdej.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Jørgen Matthiesen   :  
Hej Jørgen

Jeg har fundet en opskrift frem på gærklejner som jeg håber du vil synes om.

Vi har afprøvet opskriften for kort tid siden og syntes den var god, men det er nærmere en æbleskive end en klejne og bør serveres lun med flormelis og syltetøj.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-14
Spørgsmål fra   :  børge carstens
Spørgsmål   :  rolmops
I opskriften indgår bl.a   :  sild edike
Bemærkninger   :  
sild der er rullet sammen og lagt i edikelage

Svar til børge carstens   :  
Hej Børge

Opskriften staves med 2 l, så det er nok derfor du ikke har kunnet finde frem til opskriften.

Se rollmopsopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-13
Spørgsmål fra   :  Tage Alexandersen
Spørgsmål   :  Rygning af Andebryst.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Saltning Tider Ryge Tider

Svar til Tage Alexandersen   :  
Hej Tage

Der findes en hjemmeside som heder røgeovnens venner, her er der masser af råd omkring røgning som jeg håber kan hjælpe dig videre.

Besøg hjemmesiden her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-13
Spørgsmål fra   :  maria
Spørgsmål   :  toffeefe (eller hvordan det nu staves)
I opskriften indgår bl.a   :  hasselnød, chokolade, nougat og karamel? (opskrift på karamellen)
Bemærkninger   :  


Svar til maria   :  
Hej Maria

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på toffefe.

Beklager meget
Per




2008-12-13
Spørgsmål fra   :  Ove-E. Brødsgaard
Spørgsmål   :  soufflebrød
I opskriften indgår bl.a   :  Franskbrødsskiver grønne el. hvide asparges æggehvide evt. også kogt skiver skinke mauonaise.
Bemærkninger   :  
Franskbrød belagt med grønne eller hvide asparges. Æggehvider pisket stive og lægges over. Det hele bages i ovnen til hviden er gyldenbrun. Der kan evt. lægges skiver kogt skinke på brødet og æggehviden kan evt. piskes sammen med lidt mayonaise. Jeg søger opskriften og evt. varianter af opskriften. mvh. Ove-E. Brødsgaard

Svar til Ove-E. Brødsgaard   :  
Hej Ove-E

Det er ikke en opskrift vi har kunnet finde frem til, men det lyder jo også som om at du selv har det meste af opskriften, så det er bare at prøve.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-12
Spørgsmål fra   :  Bente Jørgensen
Spørgsmål   :  risalamente
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Bente Jørgensen   :  
Hej Bente

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-12
Spørgsmål fra   :  Rikke
Spørgsmål   :  Flødekatofler
I opskriften indgår bl.a   :  katofler,porre,gullerødder,fløde
Bemærkninger   :  
man kan faktisk put i hvad man har lyst til. men jeg mangler med grader, i ovnen og hvor længe det skal ha,

Svar til Rikke   :  
Hej Rikke

Vi har en opskrift på fedtfattig flødekartofler som minder meget om det du beskriver, altså lige bortset fra fløden, og den skal have 175 grader i ca. 1 time.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-11
Spørgsmål fra   :  Annique Holm
Spørgsmål   :  kaneldrømme
I opskriften indgår bl.a   :  En jule småkage, som smager helt igennem vidunderlig.
Bemærkninger   :  


Svar til Annique Holm   :  
Hej Annique

Jeg har fundet en opskrift frem på kaneldrømme som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-10
Spørgsmål fra   :  Mads Sorensen
Spørgsmål   :  Fetebrød
I opskriften indgår bl.a   :  margerine- sukker mel kokosmel æggehvider
Bemærkninger   :  


Svar til Mads Sorensen   :  
Hej Mads

Jeg har fundet en opskrift frem på fedtebrød som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-10
Spørgsmål fra   :  Jeanette
Spørgsmål   :  Marengsbund med tuc-saltkiks
I opskriften indgår bl.a   :  Piskede æggehvider Sukker Mandler eller nødder Tuc saltkiks
Bemærkninger   :  
Det er en dessert.Bunden bages og der lægges hj.lavet is oven på den afkølede bund. Isen er vist fyldt med nødder, chokolade og cocktailbær så vidt jeg husker! Det lyder måske lidt pudsigt med saltkiks,MEN det smager noget så himmelsk. Jeg håber på,at der er en som kan hjælpe mig med en genfinde opskriften.Det er ca.10 år siden jeg sidst har lavet denne gode dessert. På forhånd tak.

Svar til Jeanette   :  
Hej Jeanette

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift med saltkiks.

Beklager meget
Per




2008-12-10
Spørgsmål fra   :  Anni Hjelming
Spørgsmål   :  postej
I opskriften indgår bl.a   :  Af andekråser
Bemærkninger   :  


Svar til Anni Hjelming   :  
Hej Anni

Jeg har aldrig hørt om postej på andekråse, kun på andelever.

Kråsene bruges tit til confit.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-09
Spørgsmål fra   :  maria
Spørgsmål   :  kagehuse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til maria   :  
Hej Maria

Vi har et par opskrifter på kagehuse, og jeg vil sende et link til dem her, så har du nemlig mulighed for selv at vælge den opskrift du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-09
Spørgsmål fra   :  [email protected]
Spørgsmål   :  bov idildsauce
I opskriften indgår bl.a   :  bov i tern 4:4cm gulerødder porre løg dild til sauce
Bemærkninger   :  


Svar til [email protected]   :  
Hej Ajooergen

Du skriver ikke hvilket dyr det drejer sig om, men jeg har fundet en opskrift frem på kalv i dild, og principet er det det samme for andre dyr.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-09
Spørgsmål fra   :  Anna Marie Dørken
Spørgsmål   :  ribbensteg, dårdy
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Anna Marie Dørken   :  
Hej Anna

Vi er i tvivl om hvilket stykke kød du mener.

Ribbensteg er jo fra gris, og der er betydelig mere kød på en gris en på dådyr, men jeg vil her sende et link til dådyropskrifterne, som er delt op i udskæringer, og så kan du her vælge det stykke det drejer sig om.

Se dådyropskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-08
Spørgsmål fra   :  frank lykke
Spørgsmål   :  fettekager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til frank lykke   :  
Hej Frank

Du skriver desværre ikke noget om hvordan kagerne ser ud, for der er faktisk to muligheder, nemlig fedtkager eller fedtebrød, jeg sender et link til fedtkager her, er det ikke dem kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at søge efter fedtebrød.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-07
Spørgsmål fra   :  anni
Spørgsmål   :  kamsteg stegt som vildt til 50 per
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til anni   :  
Hej Anni

Vi har 3 forskellige opskrifter på svinekam som jeg vil sende linket til her, det er godt nok ikke opskrifter til 50 men det er jo blot at gange op.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-07
Spørgsmål fra   :  Vibeke Randa
Spørgsmål   :  FLYDENDE dej til gode råd
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg ved at der findes en FLYDENDE DEJ til gode råd. Den er flydende lige som dejen til vafler.. Håber nogen kan hjælpe....

Svar til Vibeke Randa   :  
Hej Vibeke

Gammeldags krumkager(gode råd)

150 g smør
3 æg
175 g sukker
125-150 g mel

Smørret smeltes og afkøles.Imens piskes æg og sukker skummende,heri melet og til sidst smørret. Jernet varmes og pensles med smeltet smør,inden der lægges en spskf.af dejen på.

Håber at opskriften kan bruges.Har aldrig selv prøvet,da jeg ikke har sådan et jern. Men jeg vidste lige hvor opskriften var.
jeanette




2008-12-06
Spørgsmål fra   :  gert
Spørgsmål   :  lammelølle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
udbening af lammekølle

Svar til gert   :  
Hej Gert

Du kan udbene en lammekølle på 2 måder.

1:
Du skærer små snit rundt om benet hele vejen rundt, når du har taget nogle runder kan du begynde at krænge kødet udad, du kan næsten vende vrangen ud.

Det sværest er nede ved knæet hvor du skal passe på ikke skære igennem, og skal finde senerne i knæet.

Normalt så lander man underbenet side.


2:
ER den nemmeste måde da du her laver en rids på langs og så blot skærer benet frit.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-05
Spørgsmål fra   :  lene
Spørgsmål   :  pebermyntekanpper
I opskriften indgår bl.a   :  flormelis, pebermynte dråber og noget mere jeg ike kan huske
Bemærkninger   :  


Svar til lene   :  
Hej Lene

Er det ikke pebermynteparstiller du tænker på?

Se opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-04
Spørgsmål fra   :  janni
Spørgsmål   :  harvregrynskugler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til janni   :  
Hej Janni

Vi har rigtig mange opskrifter på havregrynskugler som jeg vil sende dig et link til her, så har du mulighed for selv at vælge blandt opskrifterne.

Du kan også prøve at bruge søgefeltet øverst til højre på siden.

Se havregrynskugleopskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-04
Spørgsmål fra   :  Anette Rábade
Spørgsmål   :  langtidsstegt kalvenakkekam
I opskriften indgår bl.a   :  1250 g økologisk kalvenakkekam, med rodfrugter i ovnen
Bemærkninger   :  
har set på tv ,at man kan stege i 14 timer ved 100 g, kan man korte dette lidt ned, så man ikke skal stå op midt om natten ?

Svar til Anette Rábade   :  
Hej Anette

Hvis du ønsker at ændre på hvor længe den skal stege så skal den jo have ved højere temperatur.

Hvis du ganger 14 timer med 100 grader, så fåår du 1400 gradtimer, hvis du så kun ønsker at stege i 10 timer dividere du med 10, og så får du 140 grader.

Det er ikke sikkert det kan omregne sådan 100% men du kan jo aldrig regne 100% med stegetiden.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-03
Spørgsmål fra   :  Ingrid
Spørgsmål   :  Provstens julekage
I opskriften indgår bl.a   :  Mel, mælk, gær, sukker, plantemarg., citronskal, chokolade, rom, cocktailbær, mandler, dadler, appelsinskal (pomerans), æg, salt, vanille
Bemærkninger   :  
En opskrift fra Amo-folder(?) Har ingrediens-listen, men mangler en del af teksten.

Svar til Ingrid   :  
Hej Ingrid

Amo Magasinet nr 3 1991
Opløs gæren i lunken mælk og tilsæt sukker, salt, plantemargarine og det halve af melet. Rør godt og tilsæt derefter vanillesukker, den revne skal af citron og rom. Rør æggene i et ad gangen. Hak chokolade i småstykker, del dadlerne i 1/4-dele og smut mandlerne. Tilsæt chokolade, cocktailbær, appelsinskal , dadler og mandler. Rør det hele godt igennem og tilsæt resten af melet. Dejen hældes i en smut form og hæver tildækket i 45 min. Bages ved 175 grader i ca 45 min. Vend forsigtigt kagen ud på en bagerist, når den har stået i 15 min.

Med venlig hilsen
Birgitte




2008-12-03
Spørgsmål fra   :  Ninette
Spørgsmål   :  Hjælp til rødvins sild
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har kigget på opskriften til rødvins sild, meeen synes der mangler noget forklaring om hvordan man gør udover at koge farin og vand og komme resten i. Skal de stilles koldt????? Hvad spiser man til.... rugbrød????? Hvor længe skal de ligge i lage eller spises de straks... Håber på et hurtigt svar da jeg gerne ville lave nogle sild med rødvin til julefrokost d. 13. dec. Venlig hilsen Ninette

Svar til Ninette   :  
Hej Ninette

Jeg kommer godt nok for sent men du får lige svaret alligevel.

den kogende farin og vand tages af varmen inden de øvrige ting blandes i, evt. kan eddiken koges med. Lagen køles af inden sildene lægges i. Har sikkert godt af at stå og trække natten over. Serveres med rugbrød.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-03
Spørgsmål fra   :  leonora sperling
Spørgsmål   :  høne eller hane kylling kogt i rødvin - problem, kan ej stave til retten - koch ou van??
I opskriften indgår bl.a   :  høne eller hane kylling kogt i rødvin - problem, kan ej stave til retten - koch ou van??
Bemærkninger   :  


Svar til leonora sperling   :  
Hej Leonora

Det er også en af de opskrifter som er stavet på rigtig mange måder, jeg tror nok det rigtige er Coq au vin, men jeg har i hvert fald fundet en opskrift frem til dig her, som jeg vil sende et link til.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-02
Spørgsmål fra   :  bente christensen
Spørgsmål   :  hamburgerryg med aspargessauce
I opskriften indgår bl.a   :  hamburgerryg med aspargessauce, kan man det. bente
Bemærkninger   :  


Svar til bente christensen   :  
Hej Bente

Det passer fint sammen.

Jeg har fundet en opskrift frem på aspargessovs her.

Se opskriften her

Hamburgerryggen skal koge ca. 20 min pr. kg., og trækker så lige så længe i vandet bagefter.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-02
Spørgsmål fra   :  Susanne Lohse
Spørgsmål   :  Adventskager ??
I opskriften indgår bl.a   :  Kokosmel, ribsgele æg mel
Bemærkninger   :  
Dejen rulles til kugler der vendes i æg og rulles i kokosmel, der trykkes et hul foroven, hvor der kommes lidt ribsgele i.

Svar til Susanne Lohse   :  
Hej Susanne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på adventskager.

Beklager meget
Per




2008-12-02
Spørgsmål fra   :  Charlotte
Spørgsmål   :  Kakao mandler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Charlotte   :  
Hej Charlotte

Vi har en opskrift her som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-02
Spørgsmål fra   :  Jette Dalsgaard
Spørgsmål   :  Kippers i dressing, marinade e.lign.
I opskriften indgår bl.a   :  Kippers. Jeg mangler en lille lækker ret med kippers til vores julefrokost på fredag. Det skal være en ret der kan spises på rugbrød på lige fod med de andre silderetter. Jeg har tænkt mig at skære kippers i mundrette stykker og så hælde en lækker dressing eller marinade over, men det er denne dressing/marinade jeg efterlyser. Jeg har med stor held fået hjælp af Jer før, så jeg håber I vil kunne gentage succeen. På forhånd tak. Jette
Bemærkninger   :  


Svar til Jette Dalsgaard   :  
Hej Jette

Jeg kommer nok for sent men du får lige et svar her alligevel.

Du kan servere kippers som de er skåret i mundrette stykker med lun røræg til, eller du kan servere dem med ringe af rødløg og kapers over.

Med venlig hilsen
Per




2008-12-01
Spørgsmål fra   :  Elsebeth Ravnsborg
Spørgsmål   :  Mozarts Salat
I opskriften indgår bl.a   :  Salat med frisk spinat og bacon
Bemærkninger   :  
Min mand mener den hedder Mozart Salat, men jeg kan ikke finde den under det navn

Svar til Elsebeth Ravnsborg   :  
Hej Elsebeth

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på mozart salat.

Beklager meget
Per




2008-12-01
Spørgsmål fra   :  Sonja Pedersen
Spørgsmål   :  flæskerullepølse
I opskriften indgår bl.a   :  et slag salt til saltlage salt, peber, løg suppevisk til kogning
Bemærkninger   :  
jeg sad og kiggedei jeres juleopskrifter for at hente inspiration. Til min store overraskelse var der ingen opskrift på flæskerullepølse. Det er da ellers, helt fra gammel tid, en klassiker på det traditionelle danske julefrokostbord. Jeg håber I vil bringe en opskrift. Venlig julehilsen Sonja

Svar til Sonja Pedersen   :  
Hej Sonja

Vi har skam opskrift på flæskerullepølse, men den er bare ikke lige kommet med ind under juleopskrifterne.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2008-12-01
Spørgsmål fra   :  Helle Norlén
Spørgsmål   :  løgflan
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Helle Norlén   :  
Hej Helle

Vi har komponeret en opskrift på løgflan som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2008

Se spørgsmålene for februar 2008

Se spørgsmålene for marts 2008

Se spørgsmålene for april 2008

Se spørgsmålene for maj 2008

Se spørgsmålene for juni 2008

Se spørgsmålene for juli 2008

Se spørgsmålene for august 2008

Se spørgsmålene for september 2008

Se spørgsmålene for oktober 2008

Se spørgsmålene for november 2008

Se spørgsmålene for december 2008