Cumberland – Sauce cumberland

Cumberland – Sauce cumberland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 20 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 gram Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Paprika
   
Opskrift:
Ribsgeleen opløses i portvinen (evt. smeltes og afkøles), tilsættes appelsin- og citronsaft og smages til med fransk sennep og paprika.

Saucen tilsættes blancheret julienne af den gule appelsinskal.

Servers kold.





karakterer:
Opskriften er vist 40890 gange,
og udskrevet 601 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6252 (1488 kcal)
KJ pr. Pers. 312 (74 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 45 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 694 KJ (165 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-16 19:17:49
Serveret til Bjørns fasanmousse. Helt vidunderligt, alle elskede det.