Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Gravad laks med rævesauce

Antal: 10 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk

Diverse laksHøjtid: Mortens aften

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :

Gravad laks med rævesauce 4 Gravad laks med rævesauce 1 Gravad laks med rævesauce 2 Gravad laks med rævesauce 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.gravad laks (købt eller hjemmelavet)
 
 Rævesauce:
200 g.brun farin
4 spsk.sennep
2 tsk.tørret dild
 evt.-3 spsk. creme fraiche
 
10 skivertoastbrød
 
 Pynt:
 salatblade
 tomater
 dild
 


Opskrift:

Laksen skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv.

Rævesauce:
Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i. Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling.

Smør toastbrødene og læg nogle små salatblade herpå, og læg lakseskiverne ovenpå, pynt af med tomatspringere og dild, server rævesauce ved siden af.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 24581 gange,
og udskrevet 457 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu