Spørgsmål efter opskrift

2007-11-30
Spørgsmål fra   :  lone
Spørgsmål   :  ovn stegt culotte steg
I opskriften indgår bl.a   :  gerne opskrifter og vejledning på hvordan man skærer den i skiver
Bemærkninger   :  


Svar til lone   :  
Hej Lone

vi har en opskrift på ovnstegt culottesteg som jeg syntes beskriver fremgangen godt, og så har vi fået taget billeder til opskriften som jeg håber kan hjælpe dig.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-30
Spørgsmål fra   :  mette rice
Spørgsmål   :  kokkos-godt
I opskriften indgår bl.a   :  kokkos, olje,litt sitron-saft vaniljesukker?
Bemærkninger   :  
Dette lages det kuler av som dyppes i sjokolade. Mistet oppskrift. Oppskriften var i adressa avisa i jula 2005 og kaltes for kokkos godt.

Svar til mette rice   :  
Hej Mette

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kokosgodt.

Beklager meget
Per




2007-11-29
Spørgsmål fra   :  LS
Spørgsmål   :  Multiallergi
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hvad gør jeg? Får gæster i 5 dage til morgenmad + middag!!! Min gæst skal absolut undgå: æbler, citrusfrugter, grøn salat, løg(ikke hvidløg), porrer, mælk(undtaget piskefløde og creme fraiche), paprika, chili, PEBER, rugmel, æggeblomme. Syre: Salicylsyre, Sorbinsyre, Prupionsyre, Ascorbinsyre, Citronsyre - alle E300 numre Kan I hjælpe mig med nogle forslag eller links, så jeg kan tilberede noget ordentlig mad UDEN disse ingredienser? På forhånd mange tak

Svar til LS   :  
Hej Ls

Det er rigtig mange ting som skal tages højde for, og det er rigtig svært når du på denne måde bliver kastet ud i det, faktisk er mit bedste råd at gå den anden vej rundt, og spørg til hvilke ingredienser som du KAN bruge.

De gæster som du får, de har helt sikkert haft lang tid til at finde ud af hvad de kan tåle og ikke kan tåle, så de er faktisk dedste til at råde dig, min viden er desværre ikke stor nok.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-27
Spørgsmål fra   :  Hans Eriksen
Spørgsmål   :  hindbærsild
I opskriften indgår bl.a   :  Bornholmsk d.m. vinder af marineret sild, opskriften præmieret glyngøre sild
Bemærkninger   :  


Svar til Hans Eriksen   :  
Hej Hans

Det ser ud til at opskriften er fra en konkurence som glyngøre har afholdt, så jeg går ud fra at det er en som de har rettighederne til og det har ikke været muligt at finde den på deres hjemmside så jeg kunne sende et link dertil.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-27
Spørgsmål fra   :  Frode
Spørgsmål   :  hvad laver jeg af lever fra rådyr?
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Frode   :  
Hej Frode

Du kan lave en prima leverpostej,opskrift som med svinelever.Stegt rådyrlever smager også fortrinligt.

Bon appetit
h.e.




2007-11-27
Spørgsmål fra   :  tom andersen
Spørgsmål   :  rygning af medister
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har en rygeovn til fisk kan jeg ryge et stykke medister i den og hvor længe
Bemærkninger   :  


Svar til tom andersen   :  
Hej Tom

Jeg har ingen erfaring med at ryge, så det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men der er en hjemmeside som heder røgeovnens venner hvor jeg vil tro at du kan finde hjælp.

Besøg hjemmesiden her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-27
Spørgsmål fra   :  Olav Vissing
Spørgsmål   :  Caldo Verde
I opskriften indgår bl.a   :  Portogisisk form for en slags grønkålssuppe
Bemærkninger   :  


Svar til Olav Vissing   :  
Hej Olav

Vi har en enkelt opskrift på denne portugisiske klassiker som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-26
Spørgsmål fra   :  Maj-Britt Wik
Spørgsmål   :  youghurtdressing til pitabrød
I opskriften indgår bl.a   :  youghurt evt mynte?
Bemærkninger   :  
Det jeg søger er den hjemmelavede dressing man får på swarvamabarer i pitabrød

Svar til Maj-Britt Wik   :  
Hey Maj-Britt

Kan ikke give dig den helt nøjagtige opskrift, men har selv eksperimenteret for at finde en der ligner. Super nemt. ½ l. cremefraise 18 % el. andre fedtfattige cremefraiseprodukter. 2 - 3 fed hvidløg, salt og peber. Har enkelte gange fået en dressing hvor der er en eller anden blåskimmelost i. Prøv dig frem hvis du er til det.

God fornøjelse.
Jette




2007-11-25
Spørgsmål fra   :  Moders Vilje
Spørgsmål   :  råmarcipan
I opskriften indgår bl.a   :  grundopskrift på ren rå marcipan burde have et direkte link. jeg kan ikke finde en grundopskrift på denne hjemmeside.
Bemærkninger   :  
Hvis du kunne - ville du så lave et afsnit med grundopskrifter?

Svar til Moders Vilje   :  
Hej Moders Vilje

Faktisk har vi et afsnit med grundopskrifter, det finder du under punktet retter.

Men lige hjemmelavet marcipan har vi lagt ind under marcipankonfekt, det er måske ikke helt rigtig, men den kommer frem hvis du søger på hjemmelavet marcipan.

Jeg har lavet en søgning her som giver lidt forskellige resultater med hjemmelavet marcipan.

Se søgningen her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-24
Spørgsmål fra   :  Sofia
Spørgsmål   :  gastric bypass
I opskriften indgår bl.a   :  Ingen ris, hvedemel og fødevarer med stivelse.
Bemærkninger   :  
Jeg har fået en gastric bypass operation og mangler inspiration. Jeg kan tåle 5-10% fedt og ingen sukker. Det er vigtigt at det er meget proteinrigt.

Svar til Sofia   :  
Hej Sofia

Vi har for nyligt udviklet en udvidet søgning som du måske kan bruge til en start, jeg har tilføjet ris til allergierne så du kan udelukke både ris og hvedemel.

Se den udvidet søgnig her.

Jeg vil meget gerne oprette et punkt under diæter men jeg skal lige bruge lidt mere oplysninger om de ting som du skal undgå. Jeg vil jo mene at f.eks. fløde bør udelukkes, men hvad med stivelse, er det majsstivelse (maizenamel) og kartoffelmel som tænkes på her?.

Sukker vil jeg jo mene at du kan bytte ud med sødemiddel.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-24
Spørgsmål fra   :  Jette Jensen
Spørgsmål   :  Sushi
I opskriften indgår bl.a   :  Rå fisk og meget andet.
Bemærkninger   :  
Har lige været på Shusibar i NY. Mangler i den grad opskrifter på marineret ål, vagtel æg og nori meg fritterede rejer, "indside out" og andre spændende muligheder. Hjææælp, der må da være en japaner "out there" der kan hjælpe. Med spænding og på forhånd tak. Jette

Svar til Jette Jensen   :  
Hej Jette

Vi har nogle enkelte opskrifter på sushi som du finder hvis du går ind under menupunktet opskrifter, og her vælger retter, så er der et punkt som heder sushi.

Se sushiopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-23
Spørgsmål fra   :  Vera Eline Brik
Spørgsmål   :  Sønderjysk Risallemande
I opskriften indgår bl.a   :  Risengrød Svesker Makroner Portvin Piskefløde
Bemærkninger   :  
Jeg skal lave den til 8 Personer til Juleaften.

Svar til Vera Eline Brik   :  
Hej Vera

Jeg har fundet en opskrift frem på sønderjysk ris ala mande her som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-23
Spørgsmål fra   :  Dorte Parmo
Spørgsmål   :  captain cooks chicken
I opskriften indgår bl.a   :  Kyllingstrimler, nødder, rødløg, persille hvidløg, grøntsager, mørk rom til sovs
Bemærkninger   :  
caribisk ret

Svar til Dorte Parmo   :  
Hej Dorte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på captain cooks chicken.

Beklager meget
Per




2007-11-23
Spørgsmål fra   :  Mona Petersen
Spørgsmål   :  Oberstens sild
I opskriften indgår bl.a   :  Krydder sild,gulerødder tynde skiver,rød peber i tern,løg i tern,laubærblade,nolly prat. og ?
Bemærkninger   :  


Svar til Mona Petersen   :  
Hej Mona

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Oberstens sild.

Beklager meget
Per




2007-11-23
Spørgsmål fra   :  sewdesign
Spørgsmål   :  Krystader
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg er den lykkelige ejer af et gammelt krystadejern, der følger nogle ting med som jeg vil tro har været brugt til kager, er der nogen der har en opskrift jeg kan bruge?
Bemærkninger   :  


Svar til sewdesign   :  
Hejsa

Jeg har fundet en opskrift frem på krustader som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-22
Spørgsmål fra   :  Anne-Dorte
Spørgsmål   :  gambo
I opskriften indgår bl.a   :  grøntsager olie mel hønsebouillon pølse måske hakkede tomater fra dåse
Bemærkninger   :  
Så det sidste af et fjernsynsprogram, hvor der blev lavet gambo. En olie/meljævning som skulle røres sammen i ca. 15 min der efter grøntsager i, væske småsimre i lang tid.

Svar til Anne-Dorte   :  
Hej Anne-Dorte

Jeg tror det har været Gumbo som er en cajunret.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-22
Spørgsmål fra   :  Anna-Kari E.Thomsen
Spørgsmål   :  sprød svær
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan opvarmer jeg gårdagens sprøde flæskesvær? Den er stadig sprød - men kold
Bemærkninger   :  


Svar til Anna-Kari E.Thomsen   :  
Hej Anna-Kari

Jeg vil næsten sige at den største udfordring var at holde sværen sprød fra dagen før, men er den sprød vil jeg da mene at den kan genopvarmes i ovnen.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-22
Spørgsmål fra   :  Lisbeth Ramussen
Spørgsmål   :  norske kleiner
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
findes der en opskrift på norske kleiner, jeg tror der er en både med og uden gær men er ikke 100% sikker. TAK

Svar til Lisbeth Ramussen   :  
Hej Lisbeth

Vi har kun opskrift på norske klejner med gær, og den vil jeg sende med her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-22
Spørgsmål fra   :  Mona Søndergaard
Spørgsmål   :  citrusuniversal
I opskriften indgår bl.a   :  citrusuniversal, det er noget som bruges i en römertopf eller stegeso når man skal lave karameliseret kylling
Bemærkninger   :  


Svar til Mona Søndergaard   :  
Hej Mona

Jeg kender ikke citrusuniversal.

Beklager meget
Per




2007-11-21
Spørgsmål fra   :  tove sørensen
Spørgsmål   :  alkoholdfri gløg
I opskriften indgår bl.a   :  skal bruges til personer der ikke kan tåle alkohold
Bemærkninger   :  
til vores beboermøde hvor vi skal have æbleskive og gløg + alkoholdfri gløg som jeg mangler opæskrift på

Svar til tove sørensen   :  
Hej Tove.

Du varmer Kavli Sød Frugtsaft og blander med færdigkøbt gløggextrakt. Må ikke koge. Opskriften står på gløggextrakten fra Blombergs luxus gløgg.

Rigtig god fornøjelse.
Kathe




2007-11-21
Spørgsmål fra   :  Fritidsklub Fiolen
Spørgsmål   :  toppington
I opskriften indgår bl.a   :  Fars, rosenkål, risengrød
Bemærkninger   :  
Mener at have fået denne ret for 20 år siden

Svar til Fritidsklub Fiolen   :  
Hejsa

Retten staves med 2 b'er, så der er formentlig derfor du ikke har kunnet finde den.

Se tobbingtonopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-20
Spørgsmål fra   :  Stine
Spørgsmål   :  Marokkansk krydderi
I opskriften indgår bl.a   :  jeg gad godt og kende opskriften på en meget kendt krydderi fra marokko. en man bare HVED stammer fra marokko
Bemærkninger   :  


Svar til Stine   :  
Hej Stine

Vi har ikke den store viden om krydderblandinger, og selv inde for et lan d kan blandingerne variere meget, så vi kan desværre ikke hjælp.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-20
Spørgsmål fra   :  Maisa
Spørgsmål   :  Margrette Pizza
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger efter pizza opskrift som man kan fås fra tyrkiske pizzeria i Danmark. Jeg bor nu i Det Forenede Emirates og jeg få så til de pizzaer. Man kan ikke få pizza megen til her. Plz svar hvis du ved noget om hvordan de laves.

Svar til Maisa   :  
Hej Maisa

Jeg har aldrig hørt om magrette pizza, det må være pizariaets egen opfindelse, eller måske bare deres navn på pizzaen.

Vi har rigtig mange opskrifter på pizza her på kogebogen, så måske du kan være heldig at finde den her hvis du kigger i pizzaopskrifterne.

Se pizzaopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-19
Spørgsmål fra   :  Jytte Christensen
Spørgsmål   :  Tresterfleisch
I opskriften indgår bl.a   :  Flæsk,trestersnaps?
Bemærkninger   :  
Vi har flere gange været i Enkirch, en lille by ved Mosel, og der fået en ret som hedder Tresterfleisch (ved ikke om det er stavet korrekt). Det er et stykke flæsk, som ligger en noget "suppe", mener evt. at det er med den snaps som hedder Trester. Har søgt flere steder efter opskriften, også over Tyskland. Retten spises i dyb tallerken.

Svar til Jytte Christensen   :  
Hej Jytte

Mit tyske er ikke noget at prale af, så jeg har fået hjælp med oversættelsen, men mængderne er altid svære så jeg håber du har lyst til at kommentere opskriften hvis den ikke helt passer med mængderne.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-19
Spørgsmål fra   :  Eva Petersen
Spørgsmål   :  sherrysild
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har købt 5 kg. saltsild og vil gerne lave krydersild eller sherrysild. Har også købt et kryderri til røde sild på apoteket men kan kun finde opskrifter hvor kryderriet skulle havde været med fra saltningen. Er der nogen løsning på dette. På forhånd tak. Hilsen Eva
Bemærkninger   :  
Vi er meget glad for sherrysild

Svar til Eva Petersen   :  
Hej Eva

Jeg er bange for at du må finde anden anvendelse til dine saltsild, de egner sig jo f.eks. fint til marinerede sild, og kan så siden bruges med forskellige krydrede dressinger.

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-18
Spørgsmål fra   :  Lene Larsen
Spørgsmål   :  Pære-sveske dessert
I opskriften indgår bl.a   :  Henkogte/syltede pærer og svesker.
Bemærkninger   :  
Jeg har en delvis ødelagt opskrift fra et ugeblad, hvor der er en opskrift på pære-sveske dessert. Det må være som en slags trifli, dog uden makroner. Sveskerne skal koges, stenene tages ud og evt. erstattes med en mandel eller marcipan. Jeg ville blive glad hvis det vil være muligt at finde den rigtige opskrift, så jeg kan servere denne lækre dessert for mine gæster. På forhånd tak. Lene Larsen

Svar til Lene Larsen   :  
Hej Lene

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Pære-sveske dessert.

Beklager meget
Per




2007-11-18
Spørgsmål fra   :  Linda Munch Schou-Jørgensen
Spørgsmål   :  bagt æblekage
I opskriften indgår bl.a   :  æbler, tvebakker/makroner, mandler og smør - æblerne skal kun skære i skiver eller både og lægges lagtvis med knuste tvebakker og makroner, den bages i ildfastfad og der serveres creme fraiche eller letpisket fløde til
Bemærkninger   :  
jeg har en gang fået den af en kunde medens vi boede på sjælland, men pga flytninger er den bort kommen. skulle der være nogen der ligger inde med denne æblekage, ville jeg blive meget glad. Er hammer god til dessert.

Svar til Linda Munch Schou-Jørgensen   :  
Hej Linda

Jeg har fundet en opskrift frem her som måske ikke er den nøjagtige samme opskrift, men jeg tror den kommer så tæt på at du selv kan rette det sidste til.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-17
Spørgsmål fra   :  Janni Nielsen
Spørgsmål   :  valnødder i en lage med evt sirup
I opskriften indgår bl.a   :  valnødder i en lage med evt sirup eller honing, kanel, anis og måske enebær(små hårde bær der smagte meget parfymeret).
Bemærkninger   :  
Dette blev serveret i et lille sylteglas, som tilbehør til et ostefad.

Svar til Janni Nielsen   :  
Hej Janni

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.

Beklager meget
Per




2007-11-16
Spørgsmål fra   :  Marianne Sørensen
Spørgsmål   :  corn flakes kager
I opskriften indgår bl.a   :  kagerne er med corn flakes, palmin og kakao der smeltes i en gryde. Skal sættes et koldt sted (ingen ovnbagning.
Bemærkninger   :  


Svar til Marianne Sørensen   :  
Hej Marianne

Hej Marianne. Du kan finde opskriften her på siden under "SLIK" opskriften hedder "Cornflakes toppe".

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Maisa




2007-11-15
Spørgsmål fra   :  Dagmar Petersen
Spørgsmål   :  sigtemel
I opskriften indgår bl.a   :  mange opskrifter anvender sigtemel hvad er det og kan jeg lave det
Bemærkninger   :  


Svar til Dagmar Petersen   :  
Hej Dagmar

Sigtemel er en blanding af hvedemel og sigtet rugmel. Blandingsforholdet er ca. 50% af hver meltype, men det kan variere - afhængigt af farbrikant/mærke. Sigtemel har en lidt mindre god bageevne i forhold til hvedemel. Sigtebrød er en klassiker bagt med sigtemel, men sigtemel er også fint som konsistens- og smagsgiver i andet bagværk.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-15
Spørgsmål fra   :  Jette Vestergaard
Spørgsmål   :  gammelfars tyvekroners kage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Det er en gammel opskrift, kagen kostede på det tidspunkt 20 kr.

Svar til Jette Vestergaard   :  
Hej Jette

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på gammelfars tyvekrons kage

Beklager meget
Per

Vi har nu været så heldige at Hanne har sendt os den efterlyste opskrift.

Se opskriften her






2007-11-14
Spørgsmål fra   :  Jane
Spørgsmål   :  Ris a la mande (mælkefri)
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har fundet en mælkefri Ris a la mande på jeres hjemmeside. Der skal bruges 2 spsk. sherry. Kan jeg erstatte det med noget andet, da jeg synes det er lidt rigeligt at købe en flaske sherry, blot for at jeg kan få en portion ris a la mande juleaften. På forhånd tak for hjælpen.
Bemærkninger   :  


Svar til Jane   :  
Hej Jane

Jeg vil da tro at du kan bruge anden dessertvin i stedet for sherry, måske enda helt undlade den.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-14
Spørgsmål fra   :  Lillian Dahl
Spørgsmål   :  Valgflæsk
I opskriften indgår bl.a   :  Hvidkål Øl Flæsk Råget / kogeflæsk Edike / sukker
Bemærkninger   :  
Så denne ret blev lavet i afenshowet dagen før valget

Svar til Lillian Dahl   :  
Hej Lilian

Jeg har fundet opskriften frem på DRs hjemmeside.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-14
Spørgsmål fra   :  Finn Pløhn
Spørgsmål   :  Æblekage/Æbletrifli
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Finn Pløhn   :  
Hej Finn

Der er jo ikke den store forskel på en almindelig æblekage og så en glutenfr, lige bortset fra at du selvfølgelig skal sørge for at rasp og makroner er glutenfrie.

Jeg har skrevet en opskrift ind hvor der er gjort opmærksomt på disse forhold.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-14
Spørgsmål fra   :  Anne Sørensen
Spørgsmål   :  Slibesten
I opskriften indgår bl.a   :  Mørdej, glasur
Bemærkninger   :  
Der er tale om en mørdejs småkage formet som "ruder" med en glasur som virker til at være bagt. Set omkring jul.. Der er ikke tilsat nogen form for smag (citron/kanel eller lign) På forhånd tak

Svar til Anne Sørensen   :  
Hej Anne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på slibesten.

Beklager meget
Per




2007-11-14
Spørgsmål fra   :  dorte
Spørgsmål   :  ris a lamande uden mælk
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
har en datter på 2 år der ikke kan tåle mælk hvordan laver jeg ris a lamande uden mælk til hende

Svar til dorte   :  
Hej Dorte

Selve risengrøden kan koges på mælkeerstatninger f.eks. sojamælk, havremælk, kokosmælk osv.

Se risengrød kogt på kokosmælk her

Faktisk så har vi en opskrift på ris a la mande her på siden, selv syntes jeg den ser lidt besværlig ud, dog uden jeg har prøvet at lave den.

De skulle dog være muligt at lave flødeskum af blendede mandler, men om dette holder til at blive vendt i risengrøden har jeg ikke afprøvet, Oatly iMad som er baseret på havre skulle kunne piskes, måske sojafløde også kan piskes.

Se ris a la mande her

Med venlig hilsen
Per


Kog risen med f.eks. havre mælk til risengrød. Og så kan du købe mælkefri flødeskum hos din lokale bager. Det gør det lidt lettere! God fornøjelse.

Henriette




2007-11-14
Spørgsmål fra   :  bennet
Spørgsmål   :  madame butterfleu
I opskriften indgår bl.a   :  kaveskiver lukket om annanas, rosiner og kokus carrysovs ris
Bemærkninger   :  


Svar til bennet   :  
Hej Bennet

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på madam butterfleu.

Beklager meget
Per




2007-11-13
Spørgsmål fra   :  Jette
Spørgsmål   :  Brød uden æltning
I opskriften indgår bl.a   :  mel, gær, salt, vand, evt. durummel
Bemærkninger   :  
Et madbrød med gær som kan røres sammen, hæver ca. 1 time og kan sættes i ovnen så man kan servere det til maden. Jeg ved at det findes men kan ikke finde en opskrift uden at skulle ælte dejen. Det kan jeg ikke pga. dårlig arm. Håber at I kan hjælpe.

Svar til Jette   :  
Hej Jette

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på brød uden æltning.

Beklager meget
Per




2007-11-13
Spørgsmål fra   :  tina brovn
Spørgsmål   :  ris ala mande til mælkeallergiker
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har fundet en opskrift på risengrød kogt på kokosmællk, men ville høre om i kan give mig en opskrift på ris ala mande uden rigtig mælk og fløde
Bemærkninger   :  


Svar til tina brovn   :  
Hej Tina

Vi har en enkelt opskrift på mælkefri ris a la mande som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Jeg ved ikke om du har lagt mærke til at vi har lavet forskellige kategorier med fødevareallergi, bla. mælkeallergi.

Du finder kategorien ved at vælge menupunktet opskrifter, her vælger du så fødevareallergi som du finder lidt nede på siden, og her finder du så mælkeallergi.

Se mælkeallergi her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-13
Spørgsmål fra   :  Ea Christiansen
Spørgsmål   :  ravigotdressing
I opskriften indgår bl.a   :  Det er det jeg ikke ved..
Bemærkninger   :  


Svar til Ea Christiansen   :  
Hej Eva

I Karolines kogebog har de en dressing, som er således:
3½ dl. creme fraiche, 2 spks. ravigottesauce, ½ tsk groft salt, friskkværnet peber, 1 tsk bernaiseessens, 1 tsk sukker, 1 dl piskefløde, pisket til skum.

Jeg har selv lavet den flere gange, og alle syntes den var god,

velbekomme.
Jytte




2007-11-12
Spørgsmål fra   :  Jette Zacho
Spørgsmål   :  Ungarnske kartoffelmadbrød
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler ?
Bemærkninger   :  
det er en slags dej uden gær af bl. andet kartofler, der formes til flade aflange brød, som så popper op når de kommer i varm olie. De kan spises med enten syltetøj, ost og skinke, kødsovs, creme fraice rødløg og kaviar.

Svar til Jette Zacho   :  
Hej Jette

Jeg har fundet en opskrift frem her, som godt nok indeholder gær, men resten af beskrivelsen passer så mon ikke det er det brød du søger?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-12
Spørgsmål fra   :  karin høj-jørgensen
Spørgsmål   :  Juice
I opskriften indgår bl.a   :  Hvis jeg selv vil lave æblejuice med min frugtpresser, hvordan får jeg det til at holde sig, hvis jeg hælder det på flasker, som det man kan købe i gårdbutikkerne?
Bemærkninger   :  


Svar til karin høj-jørgensen   :  
Hej Karin

Jeg ved ikke rigtig hvad gårdbutikkerne har af saft, om det er noget de fremstiller selv, eller om de køber sig til det.

Du kunne måske tilsætte lidt atamon til saften, men jeg ville nok foretrække at hælde den på skyllede mælkekartonner og lægge dem i fryseren, så er du fri for tilsætningsstoffer.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-11
Spørgsmål fra   :  kurt jensen
Spørgsmål   :  Kohl und Pinkel
I opskriften indgår bl.a   :  grønkål-pinkel hvad er pinkel?
Bemærkninger   :  
Tysk meny fra Bremen

Svar til kurt jensen   :  
Hej Kurt

pinkel er nogle tykke krydrede pølser som koges sammen med kålen. Pølserne er lidt i stil med blodpølse, altså der er nogen gryn i dem også, men ikke blod, jeg tror ikke du kan finde dem i Danmark.

Med venlig hilsen
Karin




2007-11-11
Spørgsmål fra   :  Hans Aage Jensen
Spørgsmål   :  kastanielikør
I opskriften indgår bl.a   :  ægte kastanier kaffebønner og vodka
Bemærkninger   :  
Er det den rigtige måde at fremstille kastanielikør så den kommer til at smage som likøren fra Ardeche. Hvilke forhold skal det blandes i og hvorlænge skal den trække?

Svar til Hans Aage Jensen   :  
Hej Hans Aage

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kastanjelikør.

Beklager meget
Per




2007-11-10
Spørgsmål fra   :  ANNELISE POULSEN
Spørgsmål   :  goderad: en småkage m. mønster?
I opskriften indgår bl.a   :   ?
Bemærkninger   :  
b agt med et jærn, med mønster på er tynd sprød 10-12 cm.i dirameter

Svar til ANNELISE POULSEN   :  
Hej Annelise

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Jeg vil dog sige at hvis du ikke allerede har et goderaadjern så er det altså ikke lige sådan at skaffe, jeg har selv været på udkig efter sådant et jern gennem længere tid, tror man skal være flittig besøgende på loppemarkeder og kræmmermarkeder for at finde frem til jernet.

Men skulle der side nogen der ude med sådan et jern så må i da meget gerne kontakte mig her på kogebogen.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-10
Spørgsmål fra   :  Dorthe Christiansen
Spørgsmål   :  Spegesild
I opskriften indgår bl.a   :  Sild, eddikke, råløg
Bemærkninger   :  


Svar til Dorthe Christiansen   :  
Hej Dorthe

Det er ikke så tit at du kan købe saltede spegesild i supermarkederne, men jeg vil tro at du kan finde dem i fiskeforretninger, ellers må du jo selv i gang med at salte.

Jeg vil sende dig et link til spegesild, hvor du finder opskrifter på både saltning og marinering.

Se spegesildopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-10
Spørgsmål fra   :  Hanne Bertelsen
Spørgsmål   :  Klapperslange stegt
I opskriften indgår bl.a   :  Klapperslange, olie?
Bemærkninger   :  
Vi fik engang på en restaurant i ungarn, klapperslange. Min 11 årige søn vil gerne lære at lave en ret med denne. Hvor købes kødet og hvordan kandet tilberedes?

Svar til Hanne Bertelsen   :  
Hej Hanne

Jeg er da godt nok noget i tvivl om det er en joke eller ej?

Jeg ved ikke om klapperslangekød kan skaffes i danmark, men hvis det kan så er jeg sikker på at det vil være så dyrt at jeg aldrig ville lade en 11 årig tilberede dette.

Med venlig hilsen
Per




2007-11-09
Spørgsmål fra   :  Ejvind Ansbjerg
Spørgsmål   :  Tjur
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Har været i Norge og skudt en Tjur ,er der en spendende opskrift på sådan en MVH Ejvind

Svar til Ejvind Ansbjerg   :  
Hej Ejvind

Vi har været i svreige og skyde tjur. Blev lavet på følgende måde.

Fuglen blev delt i 4.smurt med citron ca. 4 timer inden den skulle bruges.(for at mørne).

Rod grønsager(gullerod,selleri,porre) skæres i stykker og kommes i et ildfast fad. der over lægges fuglestykkerne. bacon og champinong svites lidt og kommes over. kvantum er efter hvor godt man lider de forskellige ting. der hældes så fløde og bullion ved steges til en kødnål memt og uden at presse kan stikkes ned i kødet og der ikke kommer rødt saft op. men måske 1-1½ time eller mere. det kommer an på hvor gammel fuglen er og hvor mør. husk der skal hele tiden være væde ved den når den steger. Det bruges til sovs og jævnes evt blendes til sidst.
kartofler gele og andet vildt tilbehør er godt.

god arbejdslyst. håber det er til at finde ud af. Jeg kunne heller ikke finde opskrift så prøvede dette....

Lone




2007-11-09
Spørgsmål fra   :  Inger Marie Lundgren
Spørgsmål   :  ribbensteg i ovnen
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
hvordan stege jeg en ribbensteg i ovnen så den bliver sprød og mør har varmluft og grill

Svar til Inger Marie Lundgren   :  
Kære Inger Marie.

Jeg sørger først for at stegen er ridset helt ned til kødet, helst lidt længere - derpå gnider jeg den godt med salt (bruger Læsø sydesalt). Jeg sætter den i en glohed forvarmet ovn i ca. 15 min, så sværerne bliver lidt tørre i kanterne... derefter skruer jeg ned til 180-200 grader og steger den færdig med vand, boullion og masser af lauerbærblade, både sat i stegen og nogle stykker i vandet omkring stegen. Mine svære bliver som regel gode, hvis der er mere en ½ cm fedt på stegen... held og lykke og velbekomme!

Mange hilsner
Jette Nielsen




2007-11-09
Spørgsmål fra   :  Birte Frederiksen
Spørgsmål   :  rulle, som bages, tages ud og skæres i stykker, som så bages igen
I opskriften indgår bl.a   :  kartofler, fetaost og spinat
Bemærkninger   :  
Det bliver lavet til en rulle, som bages, tages ud og skæres i stykker, som så bages igen

Svar til Birte Frederiksen   :  
Hej Birte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.

Beklager meget
Per




2007-11-08
Spørgsmål fra   :  Bente
Spørgsmål   :  makronstænger
I opskriften indgår bl.a   :  brødlignene kage hvor der er kransekage oven på, på sjælland kalder de den kaffekage.
Bemærkninger   :  


Svar til Bente   :  
Hej Bente

Jeg kender dem som kaffebrød, og jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-08
Spørgsmål fra   :  Rikke
Spørgsmål   :  Vanille is uden æg
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Søger opskriften på en lækker vanille is uden æg

Svar til Rikke   :  
Hej Rikke

prøv denne superopskrift.

5 dl.fløde 13%,200 g brun rørsukker,½ vanillestang.

Kom fløden i en gryde sammen med sukker. Flæk vanillestangen på langs og skrab marven ud. Kom det hele i fløden. Kog det op og pisk grundigt i fløden. Sigt den bagefter og frys den.
Mums.

Med venlig hilsen
Lene




2007-11-07
Spørgsmål fra   :  Sarah Maria
Spørgsmål   :  Ingrid kager
I opskriften indgår bl.a   :  Ribsgele, ægte vanilie, sukker, smør, mel
Bemærkninger   :  
Jeg søger opskriften på disse småkager som min bedstemor plejede at lave til jul. Der bliver stukket små cirkler ud i dejen og de bliver så bagt til de er lettere gyldne. Mens de er lune bliver de vendt i sukker blandet med vanilie. De bliver lagt sammen med ribsgele bagefter. Håber i kan hjælpe, for det er en opskrift jeg savner her op til jul.

Svar til Sarah Maria   :  
Hej Sarah Maria

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på ingridkager.

Beklager meget
Per




2007-11-07
Spørgsmål fra   :  kirsten tamsgaard
Spørgsmål   :  øllebrød
I opskriften indgår bl.a   :  rugbrød hvidtøl æggesnaps
Bemærkninger   :  
en lækker øllebrød min mor lavede men nåede aldrig at få opskriften mens hun levede.. ved bare hun brugte hvidtøl og æggesnaps..

Svar til kirsten tamsgaard   :  
Hej Kirsten

Vi har flere opskrifter på øllebrød, men ingen hvor der er brugt æggesnaps, som for øvrigt er pisket sukker og æg.

Jeg har fundet en opskrift frem som vi afprøvet og taget billeder af og som jeg håber du vil syntes om.

Se øllebrødopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-07
Spørgsmål fra   :  Susanne Smith
Spørgsmål   :  boller
I opskriften indgår bl.a   :  speltmel
Bemærkninger   :  
lave dejen om aftenen og bage den næste morgen inden jeg skal på arbejde - har ikke meget tid!

Svar til Susanne Smith   :  
Hej Susanne

Vi har en opskrift på kvikke morgenboller, der er godt nok ikke brugt speltmel, men jeg mener ikke at der er den helt store forskel på speltmel og hvedemel, så du kan jo bruge speltmel, evt. skifte lidt af gangen hvis du skal lave dem flere gange.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-07
Spørgsmål fra   :  Dorthe Lennert
Spørgsmål   :  sky (pålægger)
I opskriften indgår bl.a   :  hvad er ingredeinser og hvordan laver man det
Bemærkninger   :  
vil så gerne lave selv

Svar til Dorthe Lennert   :  
Hej Dorthe

Jeg har fundet en opskrift frem på pålægssky her som jeg håber giver tilstrækkelig beskrivelse.

Se pålægsskyopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-06
Spørgsmål fra   :  Jytte Christensen
Spørgsmål   :  æbleskiver
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg mangler opskriften på æbleskiver, som stod bagpå den gamle blå pakke med natron i. Nu er natron kommet i glas og opskriften står der ikke mere.

Svar til Jytte Christensen   :  
Hej Jytte

Jeg ved ikke om det er den rigtige opskrift, men jeg har fundet denne opskrift frem på æbleskiver hvor der bruges natron. det kunne jo være, ellers prøv at brug tøm køleskabet, og sø på de ingredienser som du kan huske var i opskriften, jeg søgte blot på mel æg natron.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-06
Spørgsmål fra   :  leo roikier
Spørgsmål   :  grønlands lakse anretning
I opskriften indgår bl.a   :  laks æg rejer kaviar
Bemærkninger   :  
der er også en karry dressing. det er mange år siden jeg har spist den og kan ikke huske hvordan man laver den så hvis i kan hjælpe ville jeg blive meget glad, konen har fødselsdag d. 8 - 11 så hvis det er mulig at de kunne hjælpe mig ville det være dejligt, mvh. leo roikier

Svar til leo roikier   :  
Hej Leo

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på grønlandsk lakse anretning med karrydressing.

Beklager meget
Per




2007-11-05
Spørgsmål fra   :  Monica Jørgensen
Spørgsmål   :  Kakaotoppe
I opskriften indgår bl.a   :  kakao, havregryn, kokos
Bemærkninger   :  
Jeg leder efter en opskrift på de kakaotoppe man kan købe i bl.a. Netto. De minder lidt om en meget blød udgave af havregrynskugler..

Svar til Monica Jørgensen   :  
Hej Monica

Jeg kender ikke kakaotoppene, men jeg har en opskrift her som rigtig nok minder om havregrynskugler, bortset fra at her er der æg i og ikke kaffe som i havregrynskuglerne, er vist den største forskel jeg lige kan få øje på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-05
Spørgsmål fra   :  Doreen Hansen
Spørgsmål   :  Saltmandler som snacks
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har haft en opskrift som er blevet væk. De blev lavet i ovnen

Svar til Doreen Hansen   :  
Hej Doreen

Vi har et par opskrifter på saltmandler som jeg vil sende dig linket til her, så kan du vælge den opskrift som du syntes bedst om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-05
Spørgsmål fra   :  Fru. Brun
Spørgsmål   :  vegetarisk opskrift som passer til tilbehøret til rødkål
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Kan I hjælpe med en vegetarisk opskrift som passer til tilbehøret til rødkål, brunkartofler, svesker og æbler? Hilsen Fru. Brun

Svar til Fru. Brun   :  
Hej Fru brun

Både Bente og Jette foreslår at servere nøddepostej, så det har jeg fundet en opskrift frem på som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-05
Spørgsmål fra   :  inger jensen
Spørgsmål   :  kogt andesteg
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Kan den kogte and parteres, fryses og steges færdig eller brunrs og grilles til jul, eller skal jeg bruge en anden opskrift end den kogte and.

Svar til inger jensen   :  
Hej Inger

Den kogte and køles af i suppen, parteres og steges færdig i ovnen, så du kan godt stege den dagen før, men jeg forstår ikke hvorfor du vil fryse den ned? men det burde jo være muligt også.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-04
Spørgsmål fra   :  Thomas
Spørgsmål   :  Gås eller and med svinemørbrad
I opskriften indgår bl.a   :  Gås eller and og svinemørbrad
Bemærkninger   :  
Jeg synes jeg så en opskrift et sted om at erstatte svesker og æbler med svinemørbrad i anden eller gåsen. Nu kan jeg bare ikke finde det igen. Kan I ?

Svar til Thomas   :  
Hej Thomas

Jeg har aldrig selv prøvet at fylde mørbrad i anden, men jeg fandt opskriften som jeg tror du tænker på, jeg vil dog mene at mørbraden lige skal brunes af på panden inden den lægges i anden.

Og så har jeg lige tilføjet lidt til navnet så den er til at finde igen.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-04
Spørgsmål fra   :  Julie
Spørgsmål   :  Brød uden hvedemel og gær
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej! Jeg søger en opskrift på både lyst brød og rugbrød, der kan laves uden hvedemel og gær. Dvs også gerne en opskrift på surdej. På forhånd tak! Julie

Svar til Julie   :  
Hej Julie

Det er lidt vanskeligt når det skal være uden både hvede og gær.
Det bedste jeg kan gøre for dig er de opskrifter som vi har under hvedeallergi, men der er desværre mange af dem som indeholder gær, men prøv at tag et kig på opskrifterne.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per


Jeg kan sende dig en klat surdej, så du kan begynde, ellers har jeg set at man kan købe surdejskultur i flere supermarkeder.

Opskriften på rugbrødet er her: dej 1:
400g groft rugmel
5dl lunkent vand
surdej
hæver et lunt sted ca. 3timer

dej 2:
1dl havregryn og 2 dl vand koges til grød og kommes i en stor skål sammen med: 2spsk salt 1spsk honning 1,5dl chiafrø 9dl vand

dej1
(husk at tage dej fra til næste bagning og sæt det i køleskab) 300gfuldkornsbygmel(fra aurion)
400g rugsigtemel(fra aurion)
ca. 500g groft rugmel

det hele æltes godt. Kommes straks i forme(jeg bruger silikoneforme, så slipper brødet hver gang)hæver et lunt sted ca 3timer. bages ved 175 grader varmluftovn i 75minutter.


Lone




2007-11-04
Spørgsmål fra   :  dibber
Spørgsmål   :  Kebabkød fra bunden
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej Jeg leder med lys og lygte, efter en opskrift på kebabkød man selv har lavet fra bunden, med krydderier og det hele, er der mon nogle der ligger inde med sådan en , på forhånd tak

Svar til dibber   :  
Hej Dibber

Den opskrift jeg bruger er denne.

til ca.1 kg koed bruges 1 stort snittet loeg 2 lime , saft og skal desuden salt og pebber og det der paa engelsk hedder Cumin , det er bedst at marinere mindst 6 timer eller natten over.

God fornoejelse
Anne Marie




2007-11-04
Spørgsmål fra   :  Isa Rasmussen
Spørgsmål   :  Dronninge ( Og noget mere)
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger efter nogen småkager, som skulle hedde noget med dronning samt et eller andet mere, det er lyse småkager som er lidt høje, også er der glasur på toppen. Jeg ved ikke hvad der er I.

Svar til Isa Rasmussen   :  
Hej Isa

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede småkage.

Beklager meget
Per




2007-11-04
Spørgsmål fra   :  Hanne Ellemann Nielsen
Spørgsmål   :  Pæretærte med marzipan og blød nougat
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har engang fået sereveret en lækker pæretærte med marzipan og blød nougat
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Ellemann Nielsen   :  
Hej Hanne

Jeg kan ikke love det er den rigtige opskrift jeg har fundet frem til dig, men den indeholder alle de nævnte tin, er det ikke den rigtige så prøv at søg på pæretærte og se om der ikke er nogle af dem som kan bruges med lidt ændringer.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-03
Spørgsmål fra   :  Bettina Løje
Spørgsmål   :  Krydderkage
I opskriften indgår bl.a   :  Hej.Jeg søger efter en opskrift fra jeg var barn. Det er en krydderkage hvor der bliver brugt Brunkagekrydderi der kan købes i breve, som også kan bruges til småkager
Bemærkninger   :  


Svar til Bettina Løje   :  
Hej Bettina

Den nævnte opskrift hvor der bruges brunkagekrydderi har jeg ikke kunnet finde frem til, men måske du kunne bruge en af vore andre opskrifter på krydderkager?

Se krydderkageopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-03
Spørgsmål fra   :  Marie Cooke
Spørgsmål   :  Hjort
I opskriften indgår bl.a   :  jeg vil gerne vide hvordan man parter en hjort mange tak for hjælpen
Bemærkninger   :  


Svar til Marie Cooke   :  
Hej Marie

Jeg har en vejledning på partering af rådyr som jeg vil mene at du kan bruge.

Se vejledningen her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-02
Spørgsmål fra   :  Grethe Kofoed
Spørgsmål   :  jomfruhummerskaller og kløer
I opskriften indgår bl.a   :  jomfruhummerskaller og kløer - halerne har jeg brugt. De er frosset ned ca.400g.
Bemærkninger   :  
Jeg søger en opskrift på suppe eller fond. Det er da synd at smide god mad ud.

Svar til Grethe Kofoed   :  
Hej Grethe

Jeg har fundet en opskrift frem på jomfruhummersuppe som jeg håber du vil syntes om. Nu du har brugt halerne kan du tilsætte rejer eller små stykker asparges som fyld hvis det ønskes.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-02
Spørgsmål fra   :  Grete Rossing
Spørgsmål   :  sweet potatoe pie
I opskriften indgår bl.a   :  søde kartofler og krydderier, bl. nelliker, kardemommem.m. Jeg vil blive enormt glad for en opskrift.
Bemærkninger   :  
Jeg har haft en opskrift for mange år siden - jeg tror det var da Irma i sin tid introducerede de søde kartofler på det danske marked.

Svar til Grete Rossing   :  
Hej Grete

Jeg har fundet denne opskrift frem på Sweet potato pie som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-01
Spørgsmål fra   :  Anni
Spørgsmål   :  bryllupskage
I opskriften indgår bl.a   :  pistaciecreme
Bemærkninger   :  
Hjælp! jeg skal bage en bryllupskage til min datter. Hun vil meget gerne have at det ene lag er noget med pistaciecreme. Jeg har fået fat i 'Dessertmasse med pistaciesmag' fra Odense, men hvordan laver jeg den om til kagefyld? Det andet lag syntes jeg kunne være hindbærmousse på en chokoladebund, de andre bunde hvide og det hele skal overtrækkes med marcipan. Hvordan lyder det? Jeg håber, at der er en, der kan hjælpe mig med cremen. Kh aw

Svar til Anni   :  
Hej Anni

Selve kagen kan jeg ikke råde dig omkring, men jeg har fundet en opskrift frem på pistaciecreme som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-11-01
Spørgsmål fra   :  mogens jensen
Spørgsmål   :  hashe----hasje
I opskriften indgår bl.a   :  hakket oksekod brunes i gryde med haggede log og timian ( tyme )
Bemærkninger   :  


Svar til mogens jensen   :  
Hej Mogens

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på hashe----hasje.

Beklager meget
Per




2007-11-01
Spørgsmål fra   :  Ingrid Kjeldsteen
Spørgsmål   :  krokodille
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger efter opskrifter som kan bruges til af tilberede krokodille kød

Svar til Ingrid Kjeldsteen   :  
Hej Ingrid

Vi har enkelte opskrifter med krokodille som jeg vil sende linket på, måske der er noget du kan bruge.

Se krokodilleopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2007

Se spørgsmålene for februar 2007

Se spørgsmålene for marts 2007

Se spørgsmålene for april 2007

Se spørgsmålene for maj 2007

Se spørgsmålene for juni 2007

Se spørgsmålene for juli 2007

Se spørgsmålene for august 2007

Se spørgsmålene for september 2007

Se spørgsmålene for oktober 2007

Se spørgsmålene for november 2007

Se spørgsmålene for december 2007