Tresterfleisch (Traben-Trarbac)

Tresterfleisch (Traben-Trarbac), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.udbanket svinenakke
4 laurbærblade
1 spsk.enebær
3 løg
0.5 spsk.peberkorn
2.5 dl.trestersnaps
1 l.Tør Riesling hvidvin
 
2 l.vand
 sukker
 
Opskrift:
Det udbankede kød fyldes med krydderierne og rulles som en rullesteg ( ombindes formentlig)

Lægges til marinering i vin og snaps, 3 -4 dage.

Koges og 2 timer i en tildækket "steger" ( bradepande, ildfast fad) ved 180 grader i ovnen.

skæres ud og serveres i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 3638 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-05 12:59:22
Opskriften er oversat fra tysk, og hvor der står spsk. stod der i originalen TL, går ud fra at det betyder spiseske det ser i hvert fald ud til at kunne passe meget godt på denne forholdsvis store portion.