Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Carapulka (Spansk Gullash )

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Diverse svinekødOprindelsesland : Spanien - Spansk - Spanske

Indsendt :

Carapulka (Spansk Gullash ), billede 4 Carapulka (Spansk Gullash ), billede 1 Carapulka (Spansk Gullash ), billede 2 Carapulka (Spansk Gullash ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Skinketern, rå
1 stort Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
250 gram Perleløg, dybfrost
Jævning
   
150 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
100 gram Revet ost, mozzarella 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Kød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry. Hældes i en gryde og bouillon hældes over så det lige dækker. Perleløg hældes ved, inden det er mørt. Retten skal koge i ca. 1 time 15 min. sammenlagt.

Retten jævnes jævning og hældes i et ildfast fad.

Bacon steges på panden og derefter svitses champignon og cocktailpølser let i baconfedtet.

Bacon, champignon og pølser fordeles oven på fadet, drysses med reven ost(mild), rasp og smørklatter, gratineres i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden og sprød.

Hertil kan servers ris og / eller salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (51 stemmer)

Opskriften er vist 132075 gange,
og udskrevet 3960 gange.


Energi:
KJ total 10302 (2452 kcal)
KJ pr. Pers. 2575 (613 kcal)
Vægt ialt 1769 gram
Vægt pr. Pers. 442 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Henriette   -  2015-06-21 19:26:19
Super ret alle er vilde med den flere har bedt om opskriften kan vildt anbefales :-)

melissa  -  2015-04-06 11:59:49
Fint. Den ser i sammensætning ud til at smage som min mors.

Beth  -  2014-06-16 09:38:13
Smager helt forfærdeligt!!! En masse kør sammen ting; Må vel være "tøm køleskabet".

Morten   -  2014-03-25 16:54:58
Jeg bruger kylling så skal det ikke simre nær så længe inden det kan komme i fadet

Birgit  -  2013-03-19 13:04:12
Kan man bruge oksekød?

Kurt Berg  -  2011-06-02 19:20:43
Den tror jeg da jeg vil prøve med lammesmåkød/culottestykket

Kokken  -  2009-10-16 12:24:40
Tror Daniel skal læse lidt om skinkekød i kogebøgerne - alt skinke kommer ikke ud af en parisertoast.

  -  2009-09-28 18:23:06
Et rigtig godt tip fra en kok. Brug nakkekam. Steg det for sig m. kun s/p - karry brændes af for sig. Skær evt et krydssnit i cocktailpølserne så de ligner blæksprutter ; ) git go' stemning til retten. KONGERETTEN.

Per  -  2009-08-10 21:06:12
Skinkekødet skal være rå, jeg mener at vi har brugt skinketern, det er altså ikke de små pakker med kogt skinketern.

daniel  -  2009-08-10 17:46:41
er her lige igen. ifølge opskriften er der ikke noget kød i udover skinke og løg. hvad er det for noget kød du har i gryden på billede nr 1.

Daniel  -  2009-08-10 17:21:06
Hej. vil gerne prøve at lave denne ret, men forstår ikke helt hvorfor den skal koge i 1,5 time. der er jo ikke noget kød der skal være mørt.

messemor  -  2007-02-24 11:19:25
rigtigt godt med 1-2 fed hvidløg

Åse  -  0000-00-00 00:00:00
Lækkert!!! -10..

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget chanpions bruges der til retten?