Carapulka (Spansk Gullash) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Skinkekød i tern
1 stort Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
250 gram Perleløg, frost
Jævning
   
150 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10302 (2452 kcal)
KJ pr. Pers. 2575 (613 kcal)
Vægt ialt 1769 gram
Vægt pr. Pers. 442 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)