Pasta med svampe

Pasta med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 15 minutter

Indsendt :      Red :
Pasta med svampe, billede 4 Pasta med svampe, billede 1 Pasta med svampe, billede 2 Pasta med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Start med at bringe letsaltet vand i kog og kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

I mellemtiden renses champignonerne og skæres i kvarte eller skiver. De steges i smør på panden, dryp evt. med lidt citronsaft. Hæld piskefløde over og lad det koge lidt ind. Smag til med salt og peber.

Vend svampe og den kogt pasta sammen og server straks. Riv evt. lidt parmesan på toppen.

Tips:

Andre svampe kan bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 407 gange,
og udskrevet 16 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9637 (2294 kcal)
KJ pr. Pers. 2409 (573 kcal)
Vægt ialt 1075 gram
Vægt pr. Pers. 268 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 896 KJ (213 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 23.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu