Pasta med svampe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9637 (2294 kcal)
KJ pr. Pers. 2409 (573 kcal)
Vægt ialt 1075 gram
Vægt pr. Pers. 268 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 896 KJ (213 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 23.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)