Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Svensk pølseret med spaghetti

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Malene

Indsendt :

Svensk pølseret med spaghetti, billede 4 Svensk pølseret med spaghetti, billede 1 Svensk pølseret med spaghetti, billede 2 Svensk pølseret med spaghetti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.røde pølser (6-8 stk)
1 hakket løg
2 spsk.hvedemel
50 g.magarine
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.mælk
1-2 tsk.paprika
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skær pølserne i 1-2 cm tykke skiver. Steg dem på panden til de er gyldne. Steg herefter de hakkede løg på panden til de er gennemsigtige.

I en tykbundet gryde smeltes margarinen, og melet tilsættes, så en opbagning dannes. Lad opbagningen stege i et par minutter, og hæld derefter alt mælken over. Pisk dette sammen, indtil alle klumper er væk.
Når klumperne er rørt ud, og sovsen begynder at tyknes tilsættes tomaterne og det hele koges op igen.

Lad sovsen koge i 5-10 minutter, tilsæt herefter salt, peber og paprika. Kom løg og pølser i, rør grundigt rundt, og smag så til for krydderier.

Serveres med kogt spagetti og eventuelt fine ærter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13164 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Svensk pølseret med spaghetti

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu