Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pølsehorn (bagepulver)

Antal:
stk. 8 stk.
Ret : Frokost

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserIndsendt :

Pølsehorn  (bagepulver), billede 4 Pølsehorn  (bagepulver), billede 1 Pølsehorn  (bagepulver), billede 2 Pølsehorn  (bagepulver), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
    En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
  Pensling En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Opskrift:

Bland mel, bagepulver og salt. Hak smørret i småstykker i melet med en kniv. Smuldr det til sidst med fingrene, så det nærmest bliver som revet ost. Bland mælken i og ælt dejen let og hurtigt sammen. Udrulles på meldrysset bord. Deles i 8 trekanter.

Pensl med sammenpisket æg eller æggehvide. Drys med groft salt.

Bages i ca. 12 minutter. ved 200 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (79 stemmer)

Opskriften er vist 102521 gange,
og udskrevet 1774 gange.


Energi:
KJ total 6464 (1539 kcal)
KJ pr. stk. 808 (192 kcal)
Vægt ialt 540 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1197 KJ (285 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 18.9 gram
Kulhydrat 19.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


mo  -  2015-11-05 19:28:48
jeg syntes der var for meget smør i, hvilket fik den til at smage af af tærtedej.

Mig   -  2014-04-13 15:28:48
Mine blev meget tørre

flormelis  -  2013-04-24 18:00:23
lækker opskrift, måtte dog give dem dobbelt så længe i ovnene, som opskriften anbefaler.

  -  2012-03-24 00:27:57
smager af tærtedej.... :)

anne  -  2011-08-28 18:00:25
rigtig mæskelig dej det bliver til med alt det smør i! - lidt som smuldre dej rundt om en pølse.. anbefaler den ikke. menget alternetiv i hvert fald

Kim  -  2011-04-17 03:06:11
Virkelig virkelig tørre... :-( Hvis "bagepulver" nødløsningen handler om, at man impulsivt vil bage, og ikke har købt gær, kan man med fordel have nogle tørgærs pakker liggende, til sådanne situationer.

  -  2010-12-16 14:51:29
hej jeg elsker de pølsehorn den her side er verdens bedste mad side der findes

OLE  -  2010-08-25 19:13:46
Den smakte af tørt brød!

Linda  -  2009-11-16 16:15:25
Har set bedre opskrifter på pølsehorn...

  -  2009-11-08 13:19:59
Så god og nem - fantastisk med utålmodige børn - lav evt dobbelt portion hvis du ikke synes dejen rækker så langt...

ida  -  0000-00-00 00:00:00
De var fine, smidig dej og meget nemme at forme, eneste ulempe med en bagepulver-opskrift er, at jeg ikke føler dejen rækker så langt, når den ikke hæver op.

Michael, Sønderjylland  -  0000-00-00 00:00:00
De er lette at bage og smager rigtig godt. Til dem der synes de smager dårlig, i bager dem forkert.

Emma..  -  0000-00-00 00:00:00
- Syntes de var rigtig lækre.!!!!mmm!

Miig  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig gode! Virker de tørre så smør dem inden ovnen.mmh

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
de er helt tørre

  -  0000-00-00 00:00:00
godt alternativ hvis man ingen gær har...

Lisette, Odense  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og hurtig opskrift, og så smager de godt..

  -  0000-00-00 00:00:00
meget hurtig og nem opskrift!