Pølsehorn med bagepulver, uden gær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
  Dej:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
4 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
  Pensling
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 6464 (1539 kcal)
KJ pr. stk. 808 (192 kcal)
Vægt ialt 540 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1197 KJ (285 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 18.9 gram
Kulhydrat 19.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)