Stegeben i gryde

Stegeben i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frank W

Indsendt :      Red :
Stegeben i gryde, billede 4 Stegeben i gryde, billede 1 Stegeben i gryde, billede 2 Stegeben i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Flæskeben Til flade kamben/flæskeben beregner vi at 39.5% er ben.

Dette er trukket fra næringsindholdet
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Laurbærblade
15 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Dup benene tørre med køkkenrulle og krydre dem med salt og peber. Brun benene et par stykker af gangen på alle sider i en gryde. Drys mel over og vend benene til de har opsuget melet.

Hæld bouillon over og kom laurbærblad i og lad det simre under låg ved lav varme i ca. 1½ time. Benene er færdige når kødet nemt løsnes fra benet.

Sigt skyen og skum evt. for fedt og jævn skyen en anelse.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 66571 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14646 (3487 kcal)
KJ pr. Pers. 3661 (871 kcal)
Vægt ialt 3509 gram
Vægt pr. Pers. 877 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu