Stegeben i gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Flæskeben Til flade kamben/flæskeben beregner vi at 39.5% er ben.

Dette er trukket fra næringsindholdet
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Laurbærblade
15 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 14646 (3487 kcal)
KJ pr. Pers. 3661 (871 kcal)
Vægt ialt 3509 gram
Vægt pr. Pers. 877 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)