Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail

Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail, billede 4 Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail, billede 1 Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail, billede 2 Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Marinerede kartofler:
800 gram Små kartofler pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
6 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Persilleskum:
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Urtecocktail:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 kvist Timian, tørret
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fisk:
800 gram Torskefilet med skind
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Marinerede kartofler:
Kartoflerne koges med skræl på og pilles.
Skæres i skiver i en dyb skål. Fintsnittet hvidløg, fintsnittet skalotteløg, eddike og olivenolie hældes i en gryde, varmes op og hældes over kartoflerne som trækker i 24 timer.

Persilleskum:
Kyllingebouillon og presset hvidløg koges ind til det halve. Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve. Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber. Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.

Urtecocktail:
Peberfrugt og løg skæres i skiver. Svits løgene i lidt olie til de er bløde, tilsæt derefter peberfrugt og steg i 10 minutter indtil grønsagerne er bløde. Tilsæt hvidløg og timian sammen med tomatpure, småsimrer med lidt olie indtil blandingen er løs.

Fisk:
Fjern evt. ben. Hæld lidt olie på en kold pande. De krydrede fileter lægges med skindsiden nedad indtil skindet er meget sprødt (drys lidt groft salt over olien, så hænger skindet ikke fast). Vend og steg på den anden side i 2 minutter til de er møre.





karakterer:
Opskriften er vist 33699 gange,
og udskrevet 846 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21297 (5070 kcal)
KJ pr. Pers. 5324 (1267 kcal)
Vægt ialt 3493 gram
Vægt pr. Pers. 873 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu