Skindstegt torsk med marineret kartofler og, urtecocktail næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Marinerede kartofler:
800 gram Små kartofler pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
6 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Persilleskum:
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Urtecocktail:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 kvist Timian, tørret
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fisk:
800 gram Torskefilet med skind
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 21297 (5070 kcal)
KJ pr. Pers. 5324 (1267 kcal)
Vægt ialt 3493 gram
Vægt pr. Pers. 873 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)