Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pasta paella

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Oprindelsesland : Spanien - Spansk - Spanske

Indsendt :

Pasta paella, billede 4 Pasta paella, billede 1 Pasta paella, billede 2 Pasta paella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Farfalle (Pasta) Farfalle kaldes også for sommerfugle
1 tsk. Gurkemeje, stødt
1 stænk Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
    1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Karotter Karotter er små gulerødder.
100 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
    Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
100 gram Sukkerærter
100 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
75 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 dl. Kogevand fra pastaen 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Bring en stor gryde med vand i kog, tilsæt farfalle, stødt gurkemeje og et stænk olivenolie. Koges i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring, til pastaen er mør. Afdryppes gem kogevandet, og sættes til side.

Varm resten af olien på en stor pande og svits hvidløg og løg blødt i ca. 3 minutter.

Tilsæt peberfrugt, karotter og minimajs og rør det sammen. Svits 2-3 minutter.

Rør derefter sukkerærter, asparges, sorte oliven og farfalle i. Svitses 2-3 minutter.

Mel drysses over og røres sammen med grøntsagerne i 1 minut.

Derefter hældes lidt efter lidt 4.5 dl. af det gemte kogevand ved. Koges i 2-3 minutter eller til saucen koger og er jævnet.

Serveres i panden eller hældes i et varmt fad.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 42794 gange,
og udskrevet 813 gange.


Energi:
KJ total 10465 (2491 kcal)
KJ pr. Pers. 2616 (622 kcal)
Vægt ialt 1765 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 592 KJ (141 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 24.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Anne - Spanien  -  2011-06-12 14:15:57
Jo det findes (men ser meget anderledes ud en den på fotoet) Den kommer fra Spaniens østkyst (Valencia men meget populært i Katalonien)og hedder fideua. Men det er altså speciele nudler der bliver brugt, der findes endda forskellige tykkelser (efter smag)Bliver normalt lavet med fisk. Jeg giver ikke nogen opskrift for jeg har aldrig prøvet at lave det selv, men det skulle være muligt at finde opskrifter på nettet, måske endda i dk-kogebogen???

Anders  -  2010-06-11 09:59:51
Jaaa navnet er vist ikke lige det mest heldige

Henning  -  2009-03-12 15:30:12
Pasta paella findes IKKE ! Paella er en risret !