Pasta paella næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
450 gram Farfalle (Pasta) Farfalle kaldes også for sommerfugle
1 tsk. Gurkemeje, stødt
1 stænk Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Karotter Karotter er små gulerødder.
100 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
   
100 gram Sukkerærter
100 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
75 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 dl. Kogevand fra pastaen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10465 (2491 kcal)
KJ pr. Pers. 2616 (622 kcal)
Vægt ialt 1765 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 592 KJ (141 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 24.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)