Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos

Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 4 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 1 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 2 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hvillingfilet uden skind
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
5 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
2 brev Hollandaise (knorr) Et brev Knorr hollandaise indeholder 22 gram pulver.
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber. Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks toppe på en bageplade og bag dem i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.

Tilbered hollandaise efter angivelsen på pakken.


Anret fileterne og forårsløg på tallerkener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne. Pynt med de dampede forårsløg.

Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.

Tips:

Drys evt med revet parmesan over sauce og fisk inden gratinereing.





karakterer:
Opskriften er vist 38774 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16242 (3867 kcal)
KJ pr. Pers. 4060 (966 kcal)
Vægt ialt 3004 gram
Vægt pr. Pers. 751 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 540 KJ (128 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu