Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Hvillingfilet uden skind
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
5 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
2 brev Hollandaise (knorr) Et brev Knorr hollandaise indeholder 22 gram pulver.
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16242 (3867 kcal)
KJ pr. Pers. 4060 (966 kcal)
Vægt ialt 3004 gram
Vægt pr. Pers. 751 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 540 KJ (128 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)