Kylling med bacon og pikantost

Kylling med bacon og pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : averell

Indsendt :      Red :
Kylling med bacon og pikantost, billede 4 Kylling med bacon og pikantost, billede 1 Kylling med bacon og pikantost, billede 2 Kylling med bacon og pikantost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
100 gram Buko Grøn Pikant 1 pakke/bæger Buko Grøn Pikant indeholder 200 g.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Tænd ovnen på ca. 200 grader C alm. ovn. Smør et ildfast fad eller brug bagepapir.

Skær en lomme i kylling brystet på en af siderne. fyld pikant ost i efter behov. Vikkel et eller to stykker bacon omkring og sæt i ovnen ca. 30-40 min.

Tips:

Smager godt både til pasta og kaftofler





karakterer:
Opskriften er vist 583816 gange,
og udskrevet 6430 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (123 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5104 (1215 kcal)
KJ pr. Pers. 1276 (303 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 680 KJ (162 kcal)
Protein 19.8 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-05 18:41:35
Her smører vi bacon med den gule pikant ost og vikler rundt om fileterne.kan også gøres med et kalkun bryst . Lækkert

  -   2022-05-13 03:04:06
Det var lækkert. Jeg kan ikke finde Buko her in Canada, så jeg brugte flødeost tilsat urter og krydderier.

  -   2020-08-05 17:25:06
Smager rigtig godt og er nemt at lave til mange, man kan f.eks. ordne kyllingen om formiddagen og sætte fadet på køl indtil det skal i ovnen, hvis man har gæster der kommer til eftermiddag og aften. Jeg hælder gerne lidt hvidvin i fadet når jeg sætter det i ovnen, så er det sikkert at kyllingen forbliver fugtig.

  -   2020-06-29 09:36:11
Meget lækker ret og nem at tilberede.

  -   2018-03-07 23:41:22
Kan med fordel kombineres med en frossen rodfrugtsblanding, tager samme tid og smides i samme fad, giver smag til retten og er lette grøntsager.

  -   2018-02-06 19:28:02
Det smager mig Så dejligt En flaske tør hvidvin, Chardonnay, bør drikkes iskold til maden Måske også et par skiver gode tomater

  -   2017-12-11 16:13:38
Ny måde at kombinere kyllingfilet med lækker bacon / Ostesmag

  -   2016-10-29 11:10:26
Super nem og dejlig ret, som alle kan spise, både børn som voksne :-)

  -   2016-02-10 18:09:45
rigtig god ret som hele familien synes om.

  -   2014-08-24 00:44:01
Smag også godt uden pikantost :-)

  -   2013-12-03 10:08:19
Smager også rigtig godt hvis man bare dubber kyllingefileten tør med lidt køkkenrulle, drysses med lidt salt og peber, smører pikantosten på og vikler parmaskinke omkring.