Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pikant kylling med bacon

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletIndsendt af : averell

Indsendt :

Pikant kylling med bacon, billede 4 Pikant kylling med bacon, billede 1 Pikant kylling med bacon, billede 2 Pikant kylling med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
100 gram Buko Grøn Pikant 1 pakke/bæger Buko Grøn Pikant indeholder 200 g.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
    1 skive bacon vejer ca. 15 gram.


Opskrift:

tænd ovnen på ca 200 grader.
Smør et ildfast fad eller brug bagepapir.
Skær en lomme i kyliing brystet på en af siderne. fyld pikant ost i efter behov. Vikkel et el. to stykker bacon omkring. Og sæt i ovenen ca 30-40 min.


Tips:

Smager godt både til pasta og kaftofler



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (61 stemmer)

Opskriften er vist 216228 gange,
og udskrevet 1793 gange.


Energi:
KJ total 5104 (1215 kcal)
KJ pr. Pers. 1276 (303 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 680 KJ (162 kcal)
Protein 19.8 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jan  -  2016-10-29 11:10:26
Super nem og dejlig ret, som alle kan spise, både børn som voksne :-)

mårslet  -  2016-02-10 18:09:45
rigtig god ret som hele familien synes om.

  -  2014-08-24 00:44:01
Smag også godt uden pikantost :-)

  -  2013-12-03 10:08:19
Smager også rigtig godt hvis man bare dubber kyllingefileten tør med lidt køkkenrulle, drysses med lidt salt og peber, smører pikantosten på og vikler parmaskinke omkring.