Pasta Danieli

Pasta Danieli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : pia

Indsendt :     
Pasta Danieli, billede 4 Pasta Danieli, billede 1 Pasta Danieli, billede 2 Pasta Danieli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Båndpasta, frisk
200 gram Skinketern, kogte
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
kog pastaen mør som der står på pakken
svits skinken i 1 spsk smøm (ikke brune den)
hæld pastaen i en sigte, bagefter i en gryde med skinke, vend revet ost og smør.
Rør æggeblommerne med fløden salt + peber
Hældes i gryden og serveres straks.




Tips:

Hvis du ikke er til ost+ æg eller ikke har dem jamenså kan retten laves alligevel og smager godt Vi laver den næsten aldrig med ostmen nu får i den orginale opskrift og så kan i jo smage jer frem Opskriften kommer fra et berømt Hotel i Venedi Er super let at lave så Velbekommen





karakterer:
Opskriften er vist 29995 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6376 (1518 kcal)
KJ pr. Pers. 2125 (506 kcal)
Vægt ialt 788 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 809 KJ (192 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu