Pasta Danieli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
300 gram Båndpasta, frisk
200 gram Skinketern, kogte
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6376 (1518 kcal)
KJ pr. Pers. 2125 (506 kcal)
Vægt ialt 788 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 809 KJ (192 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)