Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling i paprikasovs

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helIndsendt :

Kylling i paprikasovs, billede 4 Kylling i paprikasovs, billede 1 Kylling i paprikasovs, billede 2 Kylling i paprikasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
150 gram Bacon i tern
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Paprika
1 ds. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vermouth. tør
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
    1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
  Pynt: 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
  Tilbehør: Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
    1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte


Opskrift:

Del kyllingen i 8 –10 stykker og dup dem tørre.

Steg baconen gyldne i en stor gryde. Tag den op og læg den på fedtsugende papir. Brun kyllingestykkerne i baconfedtet og tag dem op.

Steg nu hakkede løg og hvidløg i grydne, uden at det tager farve. Tilsæt paprika, tomatkoncentrat, citronsaft og –skal, fløde og vermouth og kog op. Læg kyllingestykkerne i gryden og spæd nu med bouillon, så det lige dækker. Bring gryden i kog igen og lad retten småkoge under låg i 35-40 minutter.

Skær champignonerne i skiver og tilsæt dem sammen med bacon de sidste par minutter af rettens kogetid. Smag til med salt og peber.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (19 stemmer)

Opskriften er vist 25898 gange,
og udskrevet 578 gange.


Energi:
KJ total 13010 (3097 kcal)
KJ pr. Pers. 3252 (774 kcal)
Vægt ialt 3070 gram
Vægt pr. Pers. 767 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kylling i paprikasovs

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu