| 
							
						
      					| 8 | 
      					 | 
      					      									
      									Kyllingeoverlår med rygben8  Kyllingeoverlår med rygben             						1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1 | 
      					tsk. | 
      					      									
      									Salt1 tsk. Salt             						1 tsk. 4 gram  
1 spsk. 12 gram  
1 dl. 80 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 8 gram  
1 dl. 55 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					Grøntsagsrisotto: 
     						 | 
    						 
								
      					| 250 | 
      					gram | 
      					      									
      									Porre, renset vægt250 gram Porre, renset vægt             						1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.  
 
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 100 | 
      					gram | 
      					      									
      									Fennikel, knold100 gram Fennikel, knold             						1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 100 | 
      					gram | 
      					      									
      									Gulerødder, skrællet vægt100 gram Gulerødder, skrællet vægt             						1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 0.5 | 
      					 | 
      					      									
      									Rød peberfrugt0.5  Rød peberfrugt             						1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 2 | 
      					spsk. | 
      					      									
      									Olivenolie2 spsk. Olivenolie             						Mål/Vægt  
1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 14 gram  
1 dl. 90 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					| 250 | 
      					gram | 
      					      									
      									Risottoris250 gram Risottoris             						1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1 | 
      					tsk. | 
      					      									
      									Salt1 tsk. Salt             						1 tsk. 4 gram  
1 spsk. 12 gram  
1 dl. 80 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1 | 
      					ds. | 
      					      									
      									Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g             						1 dåse vejer normalt 400 g.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 4 | 
      					dl. | 
      					      									
      									Vand4 dl. Vand             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 15 gram  
1 dl. 100 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 0.5 | 
      					dl. | 
      					      									
      									Hvidvin, tør0.5 dl. Hvidvin, tør             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 15 gram  
1 dl. 100 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Salt  Salt             						1 tsk. 4 gram  
1 spsk. 12 gram  
1 dl. 80 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 8 gram  
1 dl. 55 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 100 | 
      					gram | 
      					      									
      									Parmesanost. revet100 gram Parmesanost. revet             						Revet:  
1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 10 gram  
1 dl. 50 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								 
 |  | 
 Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Sæt fadet i  ovnen ved 225 grader C. alm. ovn. Steg kyllingelårene til de er møre ca. 40-60 minutter.  
 
Skær porrerne i ringe. 
Skær det groveste af toppen på fenniklen og skær den i små stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Flæk peberfrugten og fjern kernerne. Skær peberfugten i tern.  
 
Sauter alle grøntsagerne i nogle minutter i smeltet smør eller olie  i en gryde.  
 
Tilsæt risene og rør til de har opsuget alt smør eller olie. Kom hakkede flåede tomater med juicen fra dåsen i gryden og kog det igennem et par minutter evt. sammen med hvidvin, krydr med salt hæld kogende vand over og rør det hele sammen. 
Koges til risene er møre 15-20 minutter.  
 
Tilsæt revet parmesanost. Smag til med salt og peber. 
 
  
 
 |