|
8 |
|
Kyllingeoverlår med rygben8 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Grøntsagsrisotto:
|
250 |
gram |
Porre, renset vægt250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
100 |
gram |
Fennikel, knold100 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
|
100 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
0.5 |
|
Rød peberfrugt0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
2 |
spsk. |
Olivenolie2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Risottoris250 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
4 |
dl. |
Vand4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
dl. |
Hvidvin, tør0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
100 |
gram |
Parmesanost. revet100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
|
|
|
|
KJ total 16643 (3962 kcal)
KJ pr. Pers. 4160 (990 kcal)
Vægt ialt 3548 gram
Vægt pr. Pers. 887 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 469 KJ (111 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 7.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|