Kyllingelår med grøntsagsrisotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
8 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grøntsagsrisotto:
250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
100 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
250 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 16643 (3962 kcal)
KJ pr. Pers. 4160 (990 kcal)
Vægt ialt 3548 gram
Vægt pr. Pers. 887 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 469 KJ (111 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 7.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)