Tanjas pølsehorn

Tanjas pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fjotte

Indsendt :      Red :
Tanjas pølsehorn, billede 4 Tanjas pølsehorn, billede 1 Tanjas pølsehorn, billede 2 Tanjas pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
Opskrift:
Gæren udrøres i lillefinger varmt mælk. tilsæt sukker, salt og olieog til sidst mel. Æltes godt, helst i 5-7 minutter, derfor er det godt med en køkkenmaskine. Hæver et lunt sted med et klæde over i ca 45 minutter.

Slå dejen ned og del den i 2. Rul hver klump ud til cirkler og del i 8 trekanter. Smør evt. ketchup eller sennep.

Skær pølserne midt over og rul en halv i hver. Lægges på en bageplade og efterhæver ca 20 minutter.

Bages i ca 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 150174 gange,
og udskrevet 5624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (395 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17203 (4096 kcal)
KJ pr. stk. 1075 (256 kcal)
Vægt ialt 1438 gram
Vægt pr. stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1196 KJ (284 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-25 19:03:04
De er gode og men dejen er lidt svær af arbejde 😃

  -   2014-10-11 18:14:25
Rigtig gode og lækre. Er en god idé til Frokost eller Middagsmad.

  -   2013-03-20 14:41:17
De er virkelig gode nogle af de bedste jeg har smagt :D

  -   2013-01-16 22:28:21
Super god opskrift selv for en som aldrig har lavet en sådan noget før.

  -   2012-01-28 18:19:46
Man kan jo bytte pølserne ud med soja pølser - det gjorde jeg, og det smagte helt fantastisk :D Tak for en god opskrift!

  -   2011-12-30 23:26:37
alletiders opskrift- let at lave og smager skønt :-)

  -   2011-07-07 16:01:47
Fine boller. Men de skal have lidt mere end 15 min. Dejen er lidt tør, ved ikke om det er fordi jeg har gjort noget forkert? Men ellers en fin opskrift

  -   2011-06-11 22:55:11
Er helt solgt, er helt sikkert blandt top ti hos mig. Jeg prøvede med halvt rugmel og halvt hvedemel og det er bare guf :) da jeg løb tør for pølser blev de sidste med skinke og ost. Det kan varmt anbefales :)

  -   2011-05-30 18:25:39
jeg har lavet 40 stk mums de smager bare super

  -   2011-05-22 14:39:57
Super..de smager godt. Næste gang tror jeg godt jeg kan få 24 stk ud af dejen. :O)

  -   2011-04-05 14:11:37
Hej supergode pølsehorn!! (: Jeg tager opskriften med til min lære så vi kan lave dem i hjemkunstskab ;D

  -   2011-03-03 10:57:11
eow´, de ser lækre ud den der pølsehorn :p søsser kend din plads og lav den der pølsehorn...

  -   2011-02-09 16:24:31
det er så lækkert at logge ind og se alle de dejlige ting i skriver. godt i kan li dem :-)

  -   2010-05-28 10:35:25
Rigtig godt opskrift. Dejen er rigtig nem at arbejde med for børn, den klistre ikke :o) Og de smager rigtig godt.

  -   2010-03-16 19:21:25
1. indtryk: Det er de flotteste pølsehorn jeg nogensinde har lavet - nøj. Glæder mig til at de er kølet lidt af, så man kan smage....! Brugte kun ½ dl. olie og så et æg.. :) spædende hvordan de smager - de er i hvert fald bare flotte - og store. Vil nok godt kunne have lavet 4-6 mere end de 18 jeg har lavet.

  -   2010-03-16 17:11:54
100 g. olie - det kan vist ikke passe...?! Det er lidt meget...

  -   2010-01-18 17:51:22
Jeg synes de er rigtig gode med kethup og sennep:) tilsætter lidt knækkede hvedekærner og drysser med sesamfrø... lækkert lækkert!

  -   2010-01-16 07:44:23
dejligt at der er så menge der får noget ud af opskriften, og til tommy, jeg har også den bedste opskrift på muffins herinde. alle mine opskrifter vil du ikke have, der er over 6000 stk. :-) go bag alle sammen

  -   2009-11-27 13:11:50
jeg kommenterer sjældet på opskrifter.. men denne bliver jeg bare NØDT til at kommentere... NØØØØØØØØJ de er gode...... kan KUN anbefales..

  -   2009-11-16 22:29:52
De var rigtige nemme at lave. Dejen smagte lidt af kage, og jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. De blev vidst heller ikke bagt ordentlig, men det er min egen fejl. Lavede dem måske lidt for tykke. Jeg havde ovnen på normal og sat den på 200 grader. Skulle det have været varmluft? Men jeg nyder pølsehornene, så opskriften kan sagtens bruges :-)

  -   2009-10-26 15:24:09
fantastiske pølsehorn :D rigtig lækre, skal helt klart lave dem igen

  -   2009-07-22 13:02:52
Dette er de bedste pølsehorn der kommer til verden når de har været i ovnen...... dette må være den nemmeste og bedste opskrift der findes :D bagerens pølsehorn er noget dyrt skrammel ved siden af dem her en karakter 10 til dig tanja har du flere lækre opskrifter så kan du få min mail hvis du venligst vil sende dem mvh Tommy

  -   2009-05-17 13:37:54
100 g olie er ca 1 dl. det er en vane som bager at alt skal stå i gram :-D

  -   2009-04-29 19:33:50
Fantastiske! Jeg erstattede 200 g af hvedemelet med grahamsmel, og det blev de i hvert fald ikke værre af :) Brugte også kun 80 g olie, og det skete der ingenting ved. Men kanongod opskrift, som giver enormt gode og smagfulde pølsehorn :D En 10'er herfra ;)

  -   2009-04-26 13:38:34
er du gal de er go? hele huset dufter af dem, og de er dejlig luftige! rigtig god opskrift kan anbefales, også til brug til osteboller er den rigtig god!:D

  -   2009-03-29 15:57:47
hvor meget er 100 g olie i dl ??

  -   2009-02-13 19:28:37
er ved at lave dem nu, glæder mig til de er færdige, men sys dejen er meget klistret her nu hvor dejen er sat til hævning.... men skriver da lii når de r smagt

  -   2008-11-12 18:10:48
De her pølsehorn er klart de bedste. De bliver bagt igen og igen og igen og.... Ja,de kan bare anbefales kan de c",)

  -   2008-11-04 21:33:53
tusinde tak for alle de dejlige kommentare. og ja de kan godt fryses. ;-)

  -   2008-09-30 15:38:57
Super lækre. Havde dej i overskud og lavede nogle med skinkestrimler, tomatsovs og pyntede med pizzaost....guf, guf guf

  -   2008-09-04 13:02:02
kan de fryses ned??

  -   2008-06-25 18:35:54
Rigtig gode pølsehorn. Jeg bruger dog lidt mere salt og lidt mindre olie. Sidst fik jeg 29 små pølsehornshapsere ud af en portion. Folk elskede at de ikke var så store. Skal til at lave flere nu - til rejsegilde ;0)

  -   2008-06-11 18:26:04
hmmm.. hvor er de lækre

  -   2008-04-09 16:13:39
de er sku gode tak :-)

  -   2008-03-31 17:00:35
Efter at have læst de positive kommentar på denne side, er jeg igang med at lave dem nu.Bliver spændende at se, og de smager lige så godt som de ser ud på billedet. Jeg forstår bare ikke hlet hvordan der er nogen der kan få 32 styk ud af dejen samt dej til 2 brød at en normal portion??! Jeg fik "kun" lige 20 pølsehorn ud af det, og så var alt dejen også brugt. Vender tilbage når der er smagt på resultatet:-)

  -   2008-02-22 19:16:36
Man kan også bare bruge 60g olie. det bliver også rigtig lækkert.

  -   2008-02-09 19:45:00
kan man fryse dem ned eller bliver de kedelige og tørre af det?

  -   2008-01-13 14:43:29
super god opskrift! De smager rigtig lækkert!

  -   2007-12-16 13:32:03
Super god opskrift.. De bliver rigtig luftige og bløde.. Dem skal jeg helt sikkert lave igen:-)

  -   2007-10-23 21:14:11
Dejen er ocså fin som pizzadej... bare tilføj lidt extra olie...

  -   2007-10-03 20:17:59
Fantatiske horn.. dejlige luftige.. Havde dej tilovers, så lavede boller af resten, dette kan varmt anbefales

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her