Italienske frikadeller

Italienske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Hanne

Indsendt :      Red :
Italienske frikadeller, billede 4 Italienske frikadeller, billede 1 Italienske frikadeller, billede 2 Italienske frikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 spsk. Marineret hvidløg i olie 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
1 dl. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Oregano, tørret
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak kapers, soltørrede tomater og hvidløg i små stykker. Massen tilsættes farsen.

Æg, salt, peber, oregano og ost tilsættes. Der røres godt.

Mel vendes i og røres godt igennem. Vand tilsættes så farsen får en god konsistens (lidt blød).

Farsen hviler i køleskab ca. 1 time, hvorefter den er klar til stegning.

Tips:

Serveres med båndpasta, tomatsovs, grøn salat og flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 65167 gange,
og udskrevet 1420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5370 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 838 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-28 18:35:43
Kan med fordel bruges salattern i stedet for revet ost :)

  -   2010-10-12 09:18:55
SUPER lækker deller