Italienske frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 spsk. Marineret hvidløg i olie 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
1 dl. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Oregano, tørret
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5370 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 838 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)