Italienske krydrede frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kapers
4 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 spsk. Marineret hvidløg i olie 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
1 dl. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Oregano, tørret
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5480 (1304 kcal)
KJ pr. Pers. 1370 (326 kcal)
Vægt ialt 829 gram
Vægt pr. Pers. 207 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 660 KJ (157 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)