Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Østershatte med tomatsovs

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe

ØstershatOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :


Østershatte med tomatsovs, billede 4 Østershatte med tomatsovs, billede 1 Østershatte med tomatsovs, billede 2 Østershatte med tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Østershatte
250 gram Båndpasta, frisk
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Timian, frisk
   
100 gram Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Tomatsovs:
Tomater skæres i halve og lægges i bradepande sammen med hvidløg. Olivenolie og timian hældes over. Bradepanden sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter blændes i blender, så det hele bliver til en grødmasse.

Østershatte:
Østershatte skylles og skæres i strimler på størrelse med en tommelfinger. Steges på panden i ca. 10 minutter med en smule olivenolie. Hældes derefter i tomatsovsen.

Pasta:
Frisk paste koges ca. 2 minutter- følg eventuelt vejledning på pakken.

Servering:
Pasta sovs med østershatte hældes over pasta og en klat cremefraiche på toppen, tilbehør flute.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14325 gange,
og udskrevet 322 gange.


Energi:
KJ total 3231 (769 kcal)
KJ pr. Pers. 1615 (384 kcal)
Vægt ialt 894 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Østershatte med tomatsovs

Kokhaven  -  0000-00-00 00:00:00
Vi brugte 300 g svampe - der kunne godt have været flere i endda. Desuden supplerede vi med en bouillon terning + revet ost. Lidt ristet bacon på toppen havde været prikken over "i'et".