Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pizzabøffer / Pizzabøf

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt :

Pizzabøffer / Pizzabøf, billede 4 Pizzabøffer / Pizzabøf, billede 1 Pizzabøffer / Pizzabøf, billede 2 Pizzabøffer / Pizzabøf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Sauce: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Spaghetti
   


Opskrift:

Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og salt. Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen.


Løget hakkes, og champignonerne skæres i skiver. Hvidløget presses.

Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstoffet fra bøfferne. Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes. Saucen småkoger ca. 5 minutter.

Bøfferne lægges i sovsen og steger færdige i saucen 4-5 minutter under låg.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (93 stemmer)

Opskriften er vist 148528 gange,
og udskrevet 6385 gange.


Energi:
KJ total 12600 (3000 kcal)
KJ pr. Pers. 3150 (750 kcal)
Vægt ialt 2154 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 584 KJ (139 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 17.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Pizzabøffer / Pizzabøf

Mads  -  2014-08-24 11:59:58
Vi har den fast på repetoiret :-) Den smager fantastisk, jeg gør det at jeg laver små kødboller i stedet for bøffer, de falder aldrig fra hinanden i sovsen. Til sidst jævner jeg sovsen med fløde, det giver også noget mere væde, da der ellers er for lidt sovs.. I aften vil jeg komme en lille smule parmesan i farsen, så ser vi hvordan det bliver :-)

Vicki  -  2013-07-28 20:31:48
Suveræn ret. Hele familien elsker den. Jeg former bøfferne med hænderne og bruner dem på panden. Lægger bøfferne og sovsen i et ildfast fad og drysser revet ost over. 15-20 min ved 200 grader eller til osten er gylden. Topkarakter herfra.

Marianne Søgaard  -  2013-04-04 20:26:24
Det er rigtigt, at bøfferne nemt går fra hinanden, men det kan undgås ved at tilsætte rasp x 1,5 og så sørge for, at panden er godt varm, når bøfferne lægges på, og at der er rigeligt med fedtstof på panden (i hvert fald, hvis kødet har en lav fedtprocent). En god hverdagsret, som er nem og hurtig at lave. Dog synes jeg, at saucen har en ujævn konsistens og smager lidt for kraftigt af tomat, så jeg tror, jeg vil tilsætte lidt madlavningfløde, næste gang jeg laver den.

  -  2012-03-18 10:02:45
Det er en hofret herfra, mine børn elsker at få dem, når de kommer hjem og spiser!! Og de er gode HVERGANG!!

Mona B  -  2012-01-19 23:00:17
Det smagte ganske udmærket, men vores bøffer gik også fra hinanden. Hvis vi prøver opskriften igen, vil vi komme et æg mere i.

Kit  -  2011-09-08 18:13:23
Jeg ved ikke om jeg har gjort noget galt. Min fars var meget blød og bøfferne gik nærmest i stykker, da jeg skulle vende dem.

Mira  -  2011-02-06 19:54:26
Smagte godt, men synes også kød faldt meget fra hinanden, så mere raps i. Og mere sovs. Men ellers god smag og let at lave.

Kamilla  -  2011-01-24 18:01:37
Anbefaler dobbelt op af sauce hvis man er et sauceøre ligesom min familie ;)

storken  -  2010-11-23 17:01:06
jeg bruner bøfferne af og lægger dem i ildfast fad og hælder tomatsovsen over. stille den i ovnen ca 45 min v 170 grader

rons  -  2010-03-25 18:14:20
kunsten er at putte fløde i + chilli + og porre, bambuskud, lidt extra hvidløg og så kan det spises med kartoffelmos, ris, og alle former for pasta. kan spises i flere dage.

sandra  -  2010-03-19 14:54:45
pizzabøfferne smager vildt godt, men saucen er meget bedre uden hvidløg!

Elisabeth  -  2009-12-10 17:25:58
De bøffer vi lavede blev helt vildt dårlige. De gik helt fra hinanden, og blev i sidste ende til kødsauce. Jeg synes der i hvertfald skal et mere æg i, samt mere rasp. Vi havde ellers glædet os rigtig meget til retten..

Anette  -  2008-06-30 20:19:24
Rigtig velsmagende ret - dog synes jeg der mangler væde, så vil anbefale at der tilsættes 2 dåser tomat, og intet tomarpuré.

Nina  -  2008-02-29 19:18:44
Det er en super opskrift, som jeg selv har brugt mange gange. Nu havde jeg mistet kogebogen, så det var kanon at kunne finde den her! Tak for det :-)

maja & mari  -  2008-01-12 17:02:16
uhm! det er lækkert! :b :p =D XD

Jørn Andersen  -  2007-02-13 10:06:55
Min hustru lavede pizzabøf, og det smagte dejligt. Nu vil jeg prøve.

Helle  -  2007-01-04 17:48:16
rigtig god opskrift, når man skal lave mad til mange. man kan lave det færdigt og sætte det i ovnen!

Lene Randers  -  0000-00-00 00:00:00
Smager fantastisk

  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften stammer fra Brugsen (Hakket kød fra Brugsen) som udgav en række af forskellige kogebøger