Pizzabøf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 12612 (3002 kcal)
KJ pr. Pers. 3153 (750 kcal)
Vægt ialt 2154 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 585 KJ (139 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 17.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)