Fars i ovn med løg

Fars i ovn med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fars i ovn med løg, billede 4 Fars i ovn med løg, billede 1 Fars i ovn med løg, billede 2 Fars i ovn med løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Opskrift:
Først rører du farsen med hakket kød, æg, mel, bouillon, salt og peber. Derefter piller du løgene og skærer dem i kvarte stykker. Farsen kommes i et smurt ovnfast fad, og løgene lægges oven på farsen.

Bagefter skræller du kartoflerne og skærer dem i kvarte. De lægges i et andet smurt fad, og begge fade sættes i en 175 grader varm ovn i cirka 55 minutter. Du skal først tage farsen ud, og lade kartoflerne grille videre i cirka 8 minutter, eller til de er gyldne.

Til sidst drysser du persille over kartoflerne. Retten kan serveres med persillesmør og groft brød





karakterer:
Opskriften er vist 57875 gange,
og udskrevet 952 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5299 (1261 kcal)
KJ pr. Pers. 1324 (315 kcal)
Vægt ialt 1247 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-17 13:46:41
Nem ret. Smager dejligt. Brug endelig flere krydderier, hvis du er til det.