Fars i ovn med løg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Energi:
KJ total 6354 (1512 kcal)
KJ pr. Pers. 1588 (378 kcal)
Vægt ialt 1247 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)