Fars i ovn med løg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Energi:
KJ total 5299 (1261 kcal)
KJ pr. Pers. 1324 (315 kcal)
Vægt ialt 1247 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)