Jurgens pandekylling

Jurgens pandekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : christian siim lund

Indsendt :     
Jurgens pandekylling, billede 4 Jurgens pandekylling, billede 1 Jurgens pandekylling, billede 2 Jurgens pandekylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 Rød chilipeber
1 spsk. Paprika
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Del kyllingen i 4-6 stykker. Fjern kerner fra chillien og snit den fint, skær tre/fire "lommer" i hver kyllingestykke, gnid chillien godt ind i kødet og steg det på begge sider på en tør pande,til det er godt brunt.

Tilsæt flåede tomater og lidt vand så det næsten dækker, hæl paprika-salt og pepper ved og lad det koge på den ene side i 1/2 time vend kødet og gi det igen en 1/2 time (tilsæt evt. mere vand) skrug så ned og sæt risene over.

Server kyllingen i tomat sovsen og risene ved siden af.

Tips:

kyllingen bliver kun bedere jo længere den får men husk at den SKAL være gennemstigt





karakterer:
Opskriften er vist 18446 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5356 (1275 kcal)
KJ pr. Pers. 1339 (318 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 334 KJ (79 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er bedere end power kary..hr. jurgen

  -   2005-01-01 01:01:01
det er dog en lækker og enkel ret meget god