Jurgens pandekylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 Rød chilipeber
1 spsk. Paprika
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 5356 (1275 kcal)
KJ pr. Pers. 1339 (318 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 334 KJ (79 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)