Blomkål som i Milano

Blomkål som i Milano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Blomkål som i Milano, billede 4 Blomkål som i Milano, billede 1 Blomkål som i Milano, billede 2 Blomkål som i Milano, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Del blomkålken i buketter og kog knapt mør i letsaltet vand. Afkøles.

Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og tilføj løget i skiver og hakket persile. Fortsæt til løget er ved at blive gennemsigtigt.

Hæld smør og løg i en ildfast skål og sæt kålbuketterne i med stilkene nedad. Drys Parmesan over. Smelt resten af smørret og hæld det over.

Sæt i ovnen ved ca 225 grader C. alm. ovn og bag i 10 - 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 146551 gange,
og udskrevet 2741 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (120 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3671 (874 kcal)
KJ pr. Pers. 917 (218 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-30 19:11:20
Ekstra parmesan er et plus... Kunne godt bruge et hint af hvidløg så det prøver jeg næste gang :)

  -   2012-11-14 18:15:21
God ret, men portionen til 4 personer, passer kun til 2 personer. Hvis man har persille i fryseren kan det også bruges.

  -   2011-06-20 15:58:38
Dejlig ret med blomkål. Drys gerne mere parmasan på end der står i opskriften.

  -   2005-01-01 01:01:01
denne ret er rigtig god med stødt ingefær på. Altså i mine øjne... 8-)