Kalkunsnitzel med banan og ananas

Kalkunsnitzel med banan og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 skiverskært kalkunkød
2 æg
2 dl.rasp
4 bananer
4 Ananasringe
1 l.olie til kogning
 
 Tilbehør:
 Reven kokosnød
 rosiner
 Syltede rød peberfrugt
 karry
 kogte løse ris
 
Opskrift:
Bank kødet let og vend det i de sammenpiskede æg og derefter i rasp. Lad det ligge og tørre lidt.

Lad ananasskiverne dryppe af og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle. Del bananerne en gang på tværs. Panere banan og ananasskiver.

Varm olien til den syder omkring træet på en tændstik. Kog kødet gyldent i olie i ca. 2-3 minutter og læg det over på et stykke køkkenrulle, så olien kan dryppe af.

Kog dernæst banan og ananas gyldne. Server retten med tilbehør.


karakterer:
Opskriften er vist 8326 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu