Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunsnitzel med banan og ananas

Kalkunsnitzel med banan og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiverskært kalkunkød
2 æg
2 dl.rasp
4 bananer
4 skiverananas
1 l.olie til kogning
 
 Tilbehør:
 Reven kokosnød
 rosiner
 Syltede rød peberfrugt
 karry
 kogte løse ris
 


Opskrift:

Bank kødet let og vend det i de sammenpiskede æg og derefter i rasp. Lad det ligge og tørre lidt.

Lad ananasskiverne dryppe af og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle. Del bananerne en gang på tværs. Panere banan og ananasskiver.

Varm olien til den syder omkring træet på en tændstik. Kog kødet gyldent i olie i ca. 2-3 minutter og læg det over på et stykke køkkenrulle, så olien kan dryppe af.

Kog dernæst banan og ananas gyldne. Server retten med tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7438 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu