Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunkarry

Kalkunkarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunkarry, billede 4 Kalkunkarry, billede 1 Kalkunkarry, billede 2 Kalkunkarry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Karrypasta, gul
1 dåse Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kokosmælk, lille dåse 1 lille dåse kokosmælk indeholder ca. 160 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Salat:
0.5 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 ds. Bønnespirer
   


Opskrift:

Kalkunkødet svitses i 1 spsk olie og tages op. Løget hakkes og peberfrugt skæres i små tern. Løg, hvidløg og peberfrugt svitses.

Karrypasta, tomater, bouillon og kokosmælk tilsættes. Simrer under låg i 5-8 min. Kød og rejer tilsættes og gennemvarmes.

Serveres med ris, salat og evt. brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 35231 gange,
og udskrevet 696 gange.


Energi:
KJ total 8824 (2100 kcal)
KJ pr. Pers. 2206 (525 kcal)
Vægt ialt 2505 gram
Vægt pr. Pers. 626 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (83 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu