Kalkunkarry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
450 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Karrypasta, gul
1 dåse Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kokosmælk, lille dåse 160ml 1 lille dåse kokosmælk indeholder ca. 160 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Salat:
0.5 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 ds. Bønnespirer
   
Energi:
KJ total 8824 (2100 kcal)
KJ pr. Pers. 2206 (525 kcal)
Vægt ialt 2505 gram
Vægt pr. Pers. 626 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (83 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)