Kommentarer
Jens - 2016-10-21 16:21:03 Mon ikke der skulle have stået spise ske ud for eddiken,, i stedet for dl.
Helle - 2013-05-22 14:26:52 Skal man stege kødet i den mørke balsamico, eller er det til at smøre kartoflerne med ?
- 2012-02-24 08:03:29 lækker opskrift men kan ikke lige se hvad den laver under mad for børn? den her ville mine børn ikke få lov at lave
Rosa - 2009-09-07 12:19:54 lækker opskrift, med vindruer og eddike ligger det godt sammen i saucen, men ville hellere bruge 1½ spsk eddike så den ikke smager så voldsomt igennem.
C. Larsen - 2009-08-07 01:05:34 m.h.t. saucen - så er det ikke litervis, der psser, men bare lidt men godt. Ligesompå goumet kokkesiderne, lidt rundt omkring på talerkenen og resten på kødet, det er lidt, men estrem dejlig smag. super opskrift. Man føler sig hensar til at spise på en Michilin-goume restaution
Signe & Mads - 2008-12-28 20:46:11 Enten har vi lavet sovsen HELT forkert, eller også smager den fuldstændig af eddike?!
Nuno - 2007-05-29 20:02:55 Synes at saucen var for fed og tynd, så hvis man grugte et let alternativ og jævnede den ville den være rigtig god. Masser af hvidløg på kartofler og de var mums!
lise - 0000-00-00 00:00:00 super lækker sovs......
Peder - 0000-00-00 00:00:00 De kommer aligevel ikke når man kalder på dem !!!!
Johnny - 0000-00-00 00:00:00 från ne.se: HIST.: sedan 1948; till Hasselbacken, namn på restaurang i Stockholm
Maria - 0000-00-00 00:00:00 Det hedder "hasselback" -for det hed han, der fandt på det.
- 0000-00-00 00:00:00 Hedder det "hasselbagte" eller "hasselback"
Poul Erik - 0000-00-00 00:00:00 kartoflerne blev ikke skrællet men det gjorde dem ikke dårligere og de svandt ikke så meget, og så er navnet ligemeget.
|