Andebryst med hasselbagte kartofler og vindruesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
500 gram Vindruer, grønne
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 11574 (2755 kcal)
KJ pr. Pers. 2893 (688 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Pers. 625 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 462 KJ (110 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)