Mørbradbøffer i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Mørbradbøffer i fad - en favorit på middagsbordetMørbradbøffer i fad er en skøn dansk klassiker, som falder i mange danskeres smag. Retten kan nemt nydes som en hverdagsret, da en mørbradbøf i ovn passer sig selv. En af grundene til at mørbraden er en hverdagsfavorit er, at den er relativ billig sammenlignet med okse- eller kalvemørbrad, og så kan kødet tilberedes og anvendes i alskens retter. For at få den bedste smag frem i mørbraden er det vigtigt at krydre den godt med krydderier, salt og peber. Mange anvender desuden løg og champignon.Mørbraden - et fedtfattigt og saftigt stykke kødGrunden til at mørbraden er særlig mør, skyldes placeringen af mørbraden. Kødstykket er en muskel, som er placeret midt i grisen ved rygsøjlen. Musklen kommer derfor ikke i brug som grisens andre muskler. Det er vigtigt at håndtere mørbraden korrekt, da indholdet af bindevæv og fedt er minimalt. Du kan med fordel servere en omgang mørbradbøffer i fad, da mørbrad har et højt proteinindhold, som bidrager til en øget muskelmasse og vedligeholdelsen af knogler. |
Opskriften er vist 182590 gange,
og udskrevet 4129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer link. - 2013-02-01 12:16:17 Det er en helt igennem fantastisk opskrift prøvede den for 14 dage siden og nu skal vi allerede havde den igen. Både ungerne som er 5 og 8 år er vilde med den og den er super nem at lave. Den får 10 ud af 10 fra os. Stella - 2012-02-25 18:20:24 Dejlig velsmagende ret. Det er ikke sidste gang jeg laver den. kberg - 2010-10-24 17:19:34 Sammen med fløden har jeg hældt mornaysauce ved Kartofleren så behøver man ikke bruge så meget Fløde. Det smagte rigtig godt. Butch - 2007-01-21 09:20:00 Nok det bedste mørradfad jeg har smaft indtil nu, genial, skal bare prøves... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne