Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradbøffer i fad

Mørbradbøffer i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Mørbradbøffer i fad, billede 4 Mørbradbøffer i fad, billede 1 Mørbradbøffer i fad, billede 2 Mørbradbøffer i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sovs:
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
Kom kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad og drys dem med salt og peber. Hæld fløden over. Sæt fadet nederst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Afpuds mørbraden og skær den i skiver til mørbradbøffer som bankes let.
Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtstof på panden. Tag dem af panden og drys dem med salt og peber.

Rist derefter løg i halve skiver, champignon i skiver og peberfrugt i strimler hver for sig i fedtstoffet, tages op.

Sovs:
Kog panden af med bouillonen og de hakkede tomater.


Fordel mørbradbøffer, løg, champignon og peberfrugter over kartoflerne efter ca. 45 minutter i ovnen.

Hæld sovsen over og sæt atter fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 161145 gange,
og udskrevet 3775 gange.


Energi:
KJ total 11002 (2619 kcal)
KJ pr. Pers. 2750 (654 kcal)
Vægt ialt 3375 gram
Vægt pr. Pers. 843 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 326 KJ (77 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels   -  2015-10-24 10:48:42
retten er fremragende men den er ikke print venlig


link.  -  2013-02-01 12:16:17
Det er en helt igennem fantastisk opskrift prøvede den for 14 dage siden og nu skal vi allerede havde den igen. Både ungerne som er 5 og 8 år er vilde med den og den er super nem at lave. Den får 10 ud af 10 fra os.


Stella  -  2012-02-25 18:20:24
Dejlig velsmagende ret. Det er ikke sidste gang jeg laver den.


kberg  -  2010-10-24 17:19:34
Sammen med fløden har jeg hældt mornaysauce ved Kartofleren så behøver man ikke bruge så meget Fløde. Det smagte rigtig godt.


Butch  -  2007-01-21 09:20:00
Nok det bedste mørradfad jeg har smaft indtil nu, genial, skal bare prøves...