Mørbradbøffer i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sovs:
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 11002 (2619 kcal)
KJ pr. Pers. 2750 (654 kcal)
Vægt ialt 3375 gram
Vægt pr. Pers. 843 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 326 KJ (77 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)