Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
½ lammeryg
1 spsk.syltede madagaskarpeberkorn
2 spsk.dijonsenep
50 g.smeltet smør
4 spsk.rasp
 
Opskrift:
Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp. Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber. Brun den i oven ved 220 gr. Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca.1 time. (15 min/500 g + 15 min)


karakterer:
Opskriften er vist 7653 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lise Kaarsberg   -  2017-09-17 11:54:31
Jeg mangler en kærnetemperatur og hvor mange kg./g lammeryggen er på