Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ lammeryg
1 spsk.syltede madagaskarpeberkorn
2 spsk.dijonsenep
50 g.smeltet smør
4 spsk.rasp
 
Opskrift:
Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp. Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber. Brun den i oven ved 220 gr. Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca.1 time. (15 min/500 g + 15 min)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7154 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise Kaarsberg   -  2017-09-17 11:54:31
Jeg mangler en kærnetemperatur og hvor mange kg./g lammeryggen er på