Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ lammeryg
1 spsk.syltede madagaskarpeberkorn
2 spsk.dijonsenep
50 g.smeltet smør
4 spsk.rasp
 


Opskrift:

Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp. Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber. Brun den i oven ved 220 gr. Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca.1 time. (15 min/500 g + 15 min)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6737 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lise Kaarsberg   -  2017-09-17 11:54:31
Jeg mangler en kærnetemperatur og hvor mange kg./g lammeryggen er på