Kommentarer
Henriette - 2015-06-21 19:26:19 Super ret alle er vilde med den flere har bedt om opskriften kan vildt anbefales :-)
melissa - 2015-04-06 11:59:49 Fint. Den ser i sammensætning ud til at smage som min mors.
Beth - 2014-06-16 09:38:13 Smager helt forfærdeligt!!! En masse kør sammen ting; Må vel være "tøm køleskabet".
Morten - 2014-03-25 16:54:58 Jeg bruger kylling så skal det ikke simre nær så længe inden det kan komme i fadet
Birgit - 2013-03-19 13:04:12 Kan man bruge oksekød?
Kurt Berg - 2011-06-02 19:20:43 Den tror jeg da jeg vil prøve med lammesmåkød/culottestykket
Kokken - 2009-10-16 12:24:40 Tror Daniel skal læse lidt om skinkekød i kogebøgerne - alt skinke kommer ikke ud af en parisertoast.
- 2009-09-28 18:23:06 Et rigtig godt tip fra en kok. Brug nakkekam. Steg det for sig m. kun s/p - karry brændes af for sig. Skær evt et krydssnit i cocktailpølserne så de ligner blæksprutter ; ) git go' stemning til retten. KONGERETTEN.
Per - 2009-08-10 21:06:12 Skinkekødet skal være rå, jeg mener at vi har brugt skinketern, det er altså ikke de små pakker med kogt skinketern.
daniel - 2009-08-10 17:46:41 er her lige igen. ifølge opskriften er der ikke noget kød i udover skinke og løg. hvad er det for noget kød du har i gryden på billede nr 1.
Daniel - 2009-08-10 17:21:06 Hej. vil gerne prøve at lave denne ret, men forstår ikke helt hvorfor den skal koge i 1,5 time. der er jo ikke noget kød der skal være mørt.
messemor - 2007-02-24 11:19:25 rigtigt godt med 1-2 fed hvidløg
Åse - 0000-00-00 00:00:00 Lækkert!!! -10..
morizg - 0000-00-00 00:00:00 hvor meget chanpions bruges der til retten?
|