friske røde chili uden kerner1-2 friske røde chili uden kerner
Salt Salt
peber peber
Jasmin risotto: Jasmin risotto:
2
hakkede rødløg2 hakkede rødløg
1
fed
finthakket hvidløg1 fed finthakket hvidløg
1/4
dl.
olivenolie1/4 dl. olivenolie
4
dl.
jasminris4 dl. jasminris
50
g.
soltørrede tomater i strimler50 g. soltørrede tomater i strimler
7
dl.
grøntsagsbouillon7 dl. grøntsagsbouillon
2
små
peberfrugter i tern2 små peberfrugter i tern
200
g.
squash i tern200 g. squash i tern
1/2
dl.
hakket persille1/2 dl. hakket persille
1/2
dl.
reven parmesanost1/2 dl. reven parmesanost
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Vend lammeculotterne i en marinade bestående af hvidløg, olivenolie, citron-saft, paprika, cayennepeber, kommen, koriander samt persille, og lad dem trække i ca. 2 timer i køleskab.
Peberfrugten halveres, kernerne fjernes, og de grilles i ovnen med skindsiden opad, til skindet bobler og bliver mørkt. Kom den grillede peberfrugt i en plastpose 5 minutter sammen med frisk chili og træk derefter skindet af.
Læg det marinerede kød i et ildfast fad og brun det ved 225 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Hæld bouillon ved og steg kødet færdigt ved 175 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter. Pak kødet ind i folie, og lad det hvile i 10 minutter.
Pebersauce:
Si skyen, skum for fedt og blend det sammen med peberfrugt og rød chili. Smag pebersaucen til med salt og peber.
Sauter løg og hvidløg 2 minutter i oliven-olie i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt ris og soltørrde tomater, sauter i yderligere 1 minut, kom bouillon ved og lad det koge i 8 minutter for svag varme. Tilsæt peberfrugt og
squash i små tern og kog i yderligere
8 minutter for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og rør
hakket persille samt parmesanost i.
Anret risottoen sammen med lammeculotte i tynde skiver og kom peber-sauce ved.
Opskriften er vist 23726 gange, og udskrevet 578 gange.
Kommentarer
Yogi - 2010-12-10 12:26:44 jasminrisene kan med stor succes byttes ud med alm. grødris.
Når du bruger grødris, tager det ca. ½ time til 40 minutter at opnå den rette konsistens.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider