Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bayonneskinke med sennepssovs

Bayonneskinke med sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bayonneskinke med sennepssovs, billede 4 Bayonneskinke med sennepssovs, billede 1 Bayonneskinke med sennepssovs, billede 2 Bayonneskinke med sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 gram Bayonneskinke. udbenet
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Rosenkål renset vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
  Sovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Suppe fra skinken 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Bring vandet i kog, læg skinken i og lad den simre 1 time, lige under kogepunktet, sluk for varmen og lad den trække en times tid i vandet før den serveres.

Skræl gylerødderne og skær dem i stave på ca 5 cm længde, fjern de yderste blade på rosenkålen og halver dem evt. Forårsløgene renses og skæres på skrå i ca. 5 cm. stykker.
Start med at koge gulerødderne da de skal koge længst, ca. 20 minutter. rosenkålen skal have ca. 8 minutter, og fåresløgene kun ca 1 minut.

Sovs:
Smelt smørret og rør melet heri. Tilsæt suppe fra skinken lidt efter lidt og spæd op med fløde Smag til med sennep og salt. Lad koge 2 minutter.


Server skinken, der er varmet i suppen uden at koge, skåret i pæne skiver. Giv grøntsager, kartofler og sovs til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (19 stemmer)

Opskriften er vist 115499 gange,
og udskrevet 4153 gange.


Energi:
KJ total 17759 (4228 kcal)
KJ pr. Pers. 4439 (1057 kcal)
Vægt ialt 3616 gram
Vægt pr. Pers. 904 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (116 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik V Blunck  -  2019-02-22 10:29:46
Glimrende opskrift. Tak for indsatsen. I er guld værd. :-)


carsten  -  2018-06-17 15:02:39
gylerødderne er overflødige


mille  -  2008-03-11 16:45:05
puha! det skal altså være grov eller dijon!!! prøvede med gråsten -Ikke en succes!!!:o(


søren  -  0000-00-00 00:00:00
perfekt til en fint middag


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt